Bruce Willis

Bruce Willis | foto: Profimedia.cz

TV tipy na úterý: komediální armagedon

  • 2
Dnes večer se můžete smát, až se budete za břicho popadat, držet palce při záchraně země nebo se podívat do Provence. Asistovat vám budou Edddie Murphy, Bruce Willis a Gérard Depardieu.

ÚTERÝ 26. SRPNA
Celkem veselý budou mít úterní televizní večer diváci, kteří nehodlají hloubat nad tím, co sledují.

Eddie MurphyPrvním tipem je tedy komedie s Eddiem Murphym Bláznivá školka (Nova, 20:00) o dvou mužích, kteří právě přišli o práci a stali se z nich otcové na hlídání. Jejich snaha nalézt zaměstnání je bezvýsledná, ale pak dostanou nápad! Když dokážou pečovat o dvě děti, proč by jich nezvládli rovnou deset?

Druhým tipem je romantická veselice Život s Helenou (Prima, 21:10). Zde se také budou opatrovat děti, což ovšem hlavní hrdince přinese nemalé problémy.

Noční slzy pak jemnější povahy můžou ronit u velkofilmu megalomana Michaela Baye Armageddon (Nova, 22:00) s Brucem Willisem. Upřímně - kdo jiný než on s partou statečných dokáže odvrátit meteoritickou hrozbu?

A patříte-li k náročnějším divákům, zkuste strhující drama z Provence, natočené podle slavného románu Marcela Pagnola, Jean od Floretty (ČT2, 20:00).