Ordinace v růžové zahradě (2008)

Ordinace v růžové zahradě (2008) | foto: TV Nova

TV tipy na úterý: co je šeptem, to je romantické

Celkem slušné pokračování kultovního thrilleru, dva francouzské filmy, poctivá americká limonáda a samozřejmě spousta seriálů. Takové je televizní úterý.

ÚTERÝ 2. ZÁŘÍ
Velmi křehké vztahy (2008)Ani v úterý nebudou televizní diváci ušetřeni seriálové nálože. V premiérových dílech se vrací Ordinace v růžové zahradě (Nova, 20:00), třetí řadou pokračují Velmi křehké vztahy (Prima, 20:00), zkusit můžete i britský sitcom Moje rodina (ČT1, 20:35) a do páté série vejde Kriminálka Miami (Nova, 21:20).

Francouzské hody, i tak by se dala ve stručnosti charakterizovat filmová nabídka veřejnoprávních okruhů. Prvním je Manon od pramene (ČT2, 20:30), tedy pokračování filmové adaptace románu Marcela Pagnola, ve které Cesar Soubeyran naplní svůj osud. Druhým je pak první z připomenutí jedné z nejvýznačnějších osobností francouzského filmu Claudea Berriho, drama Rozvrat (ČT1, 22:55) o tom, co by v dobrém manželství mělo opravdu fungovat.

Jennifer AnistonMilovníkům lehčích žánrů nabízí úterý večer romantickou komedii Co je šeptem... (Prima, 21:15). Novinářka Sarah má pochybnosti o tom, kdo vlastně je. Začne tedy pátrat po svém skutečném původu a prožije zajímavé dobrodružství. V hlavních rolích "Rachel z Přátel" Jennifer Aniston a Kevin Costner.

A pak je tu ještě už mnohokrát viděný thriller Čelisti 2 (Nova, 22:50). Byť patří mezi ta lepší pokračování, na Spielbergův originál prostě jednoduše nemá.