Z pořadu Šampioni

Z pořadu Šampioni | foto: TV Prima

TELEVIZIONÁŘ: Zvířata, charita, celebrity. Triumvirát zvaný Šampioni

  • 2
Světoborné otázky typu jak oblékat psy nebo čím zabavit křečka hodlají zodpovědět Šampioni, premiérová zábavná soutěž, která startuje na Primě. Těží ze tří spolehlivých pilířů oddechových televizních show.

Prvním je dobročinnost, neboť vítězný soutěžící s nejvyšším bodovým hodnocením věnuje svou výhru zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně některé zvířecí charitativní organizaci.

Druhou divácky vděčnou oporu zosobňují samozřejmě zvířata sama, od koček přes hlodavce po vepříka; ne náhodou se partnerem pořadu stala síť obchodů s chovatelskými potřebami, která dodá rovněž odbornou poradkyni v oboru péče o domácí mazlíčky.

David Gránský, Saša Rašilov a Sabina Laurinová v seriálu Sestřičky Modrý kód (2020)

Do třetice nemohou chybět celebrity, pokud možno spjaté s příslušnou stanicí. Moderátorem pořadu se tak stal David Gránský, který na Primě účinkuje již v seriálu Zoo, mezi soutěžícími pak novinka uvítá Marka Němce rovněž ze Zoo a Patricii Pagáčovou z Modrého kódu či brzkého Agrometalu; herecký tandem doplní v každém díle ještě jedna známá tvář.

VIDEO: V bažině nebo s medvědem. Představuje se komedie Buď chlap!

Připraveno je už šest epizod, které zahrnou tři zvířecí šampiony, tři zvířecí rekordmany a tři populární osobnosti, jež budou sbírat nebo ztrácet body jak v prověrce svých znalostí fauny, tak ohledně zručnosti a taktiky.

Vedle vítězství uvnitř mantinelů vlastního pořadu však musí Šampioni prokázat svou životaschopnost v konkurenčním ringu sobotních večerů, kde proti nim stojí jednak tematicky příbuzná soutěžní hra Zázraky přírody na ČT1, jednak série záhadologických thrillerů podle předloh Dana Browna s Tomem Hanksem v hlavní roli. Postačí na takové soupeře talentovaná slípka u piana?