Úterý 1. prosince 2020, svátek má Iva
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 1. prosince 2020 Iva

Diskuse k článku

RECENZE: Postapokalyptický Far Cry New Dawn přidává nechtěné novinky

Střílečka Far Cry New Dawn se odehrává sedmnáct let po jaderné apokalypse ve Far Cry 5 a celý příběh uzavírá. Zároveň představuje nové nepřátele a přichází s novými možnostmi, které hru naneštěstí jen uměle natahují. Střílečka je to ovšem pořád slušná. Pokud vás však pětka nebavila, můžete New Dawn s klidem vynechat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J17o53s96e92f 77J68u42h82á71s39z 1809322558

Chapu, ze recenzenta tlaci cas hru pribehove dohrat, ale "nenajit" ani vsechny partaky? Vzdyt jsou na mape i videt, staci k nim prijit a splnit uvodni misi... zrovna partaci a jejich perky me udrzeli pri hrani petky pri zivote

0/0
19.2.2019 7:33
Foto

M54a21r16t70i76n 77H26a90r13t50i26g 9369814952176

Tušíte někdo jak je to s CZ lokalizací u verze z PSN? Vím, že jsou CZ titulky u krabicových verzí, ale jestli jsou i u verze stažené z PSN Store?

0/0
17.2.2019 20:01
Foto

F95r11a80n36t35i97š25e16k 57B13a46r74t83ů54n13ě68k 4615402865258

To jsem zvědav, kdy začne kravál kvůli tomu, že hlavní záporačky jsou afroamerického původu

+1/−6
14.2.2019 14:29
Foto

T79o63m43á96š 77D71u80š13e13j79o66v95s72k34ý 3857693577540

A to nic není. Až si třeba taková Serena přečte recenzi, tak ji praskne hlava. :-);-)

"Dojem nezachránily ani retrospektivy, které je mají polidštit. Jsou to zkrátka jen primitivní blbky."

+5/0
14.2.2019 14:56
Foto

T96o57m38á15š 58B67a39ř13t42i46p10á81n 6649958933790

A nejsou to spíš Afroameričanky (tedy černošského původu) ?

0/0
14.2.2019 15:07
Foto

V36i41k66t83o57r 62H27a22h13n 2773452504120

Pro autora, pana Zacha. Už v recenzi minulého dílu mě to bilo do očí a když jsem to viděl dnes, musím se už ozvat. Nejedná se o Hope "Country" ale Hope County (kraj/hrabství).

+10/−1
14.2.2019 13:06
Foto

F58i67l42i20p 17T42ř39e86b74a 6153750668746

A zlatého bludišťáka vyhraje ten, kdo první najde screenshot, na které není nic fialového.

+3/0
14.2.2019 12:43
Foto

R38a44d12e31k 24Č70e11r91n96ý 8548133730954

Tady mám jeden možná. Ale odešlo mi kolečko na myši skoro... :)

https://i.redd.it/jl9t8zb28f721.jpg

+4/0
14.2.2019 13:58
Foto

D43a40v25i12d 79S31ý88k10o83r77a 7664701571627

Dohrávám pětku, která mne nezklamala (ani nenadchla). Přestalo to být příliš otravné (nebo mi pomohla delší pauza mezi díly). New Dawn si dám taky.

+3/0
14.2.2019 9:59
Foto

P64a92v61e36l 89K26a82f33k81a 9194817621748

Já mám tyhle ještě víc odlehčující odbočky od hlavní linie FC rád. Blood Dragon byl podle mě naprosto geniální.

Tohle by taky mohlo být zábavné, ale dávat za to přes 1K se mi fakt nechce a hlavně jsem ještě nehrál ani FC5.

Asi si tudíž chvíli počkám, až bude k prodeji zlevněný bundle FC5 a FC-ND a pak do toho půjdu :).

+6/0
14.2.2019 8:03
Foto

F20r60a23n39t46i20š98e98k 70N72o34v54á77k 9730540657451

FC5 bylo výborné, tohle koupím taky. Té tisícovky nelituju, spousta hodin pořádné zábavy :-)

+5/−5
14.2.2019 9:00
Foto

J59a66r18e46k 97W45o27l22f 5560239190

Závidím vám, že vás to baví po celou dobu. Já u každého Far Cry vydržím pár hodin a pak už mi přijde, že se vše opakuje a už není proč pokračovat. Asi mi tam chybí pořádnej příběh, kterej by mě nutil pokračovat...

+16/−1
14.2.2019 9:08
Foto

J57a16k30u27b 56S49t89a32š64e36k 4337469623654

Já to vždycky nastavím na nevyšší obtížnost - a pak mě baví vymýšlet taktiku, jak osvobodit ty jejich nepřátelské tábory a nenechat se při tom zabít :-) Ve FC5 se mi velmi líbila možnost se proletět vrtulníky a letadly, prostě jsem se kochal výhledem.

+2/0
14.2.2019 9:18
Foto

Z32d87e11n45ě48k 18K78r26a73u31s 9956650132210

mno me tam dost vadili ty odchytovy sceny co byly ctrl+v ctrl+c u vsech tech casti furt to stejny dokola, a nejvtipnejsi bylo dkyz sedim ve vrtulniku nekolik kilometru nad zemi a streli me uspavaci sipkou

+4/0
14.2.2019 11:09
Foto

J25a94k26u89b 96S88t51a64š52e17k 4967389823324

Jo, to je fakt, to mi vadilo taky... ale už jsem na to zapomněl:-)

0/−1
14.2.2019 12:55
Foto

M11a18r36t29i54n 80M75a57i25k76s17n14a40r 3414413978302

Me vadilo ze za mnou prijela raider party... tu jsem zabil drive nez vysedla z auta, pak prijela druha, to same a pak najednou uspavacka odnikud :D

+1/0
14.2.2019 16:31
Foto

R89a46d78e16k 68Č20e43r49n73ý 8238673440934

No FC5 tu repetitivní hratelnost trochu brzdil např. tím, že člověk měl úkoly jako např. zabíjet různými styly, různými zbraněmi a různými pomocníky (lidské i zvířecí). A jak styly, zbraně tak pomocníky se získávali postupně, takže to šlo.

0/0
14.2.2019 14:04
Foto

J47a20k34u55b 24S65t94a75š21e32k 4457669783484

A navíc tam je po dokončení k dispozici režim extra-obtížnosti, kdy se jede úplně od začátku, ale se všemi dříve získanými zbraněmi a prostředky Projít si těžká místa znovu s tím, že teď jim konečně můžete pořádně zatopit, má něco do sebe :-)

+1/0
14.2.2019 14:08
Foto

M81a91r58i20a32n 53B85e17n91č14a25t 4418961925794

Ty jo, že měl Far Cry New Game Plus? Taková invence od Ubi? Doufám že jste dál o 30% víc.

+1/0
15.2.2019 19:05

TEST televizorů: Nevyznáte se v široké nabídce? Pomůže vám náš velký přehled

Premium Od 3 190 do 62 990 korun. Všechny zobrazovací technologie, všechny televizní operační systémy a jedenáct vybraných...

Jak vydržet v ledové vodě? Finta je jednoduchá, popisují otužilci

Premium Klepat se zimou tak, že si nedokážete zavázat ani tkaničky u bot, a přitom se tomu smát? I to dokáže koupání v ledové...

Manažer postavil srub uprostřed chráněné oblasti. Tvrdí, že to je posed

Premium Nejprve tvrdil lidem, že je to seník. Když se o jeho stavbu začaly zajímat úřady, prezentoval ji jako posed. Ve...