- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
cinsky cesnek nam nesmi na stul ani do kuchyne aspon 20let.
A teď výzva řetězcům: Prodávejte jen kvalitní jídlo. (měli by prázdné regály)
řetězce, takže měly by prázdné regály, sorry
Tolik blbosti v jednom článku se hned tak nevidí. Zelí kvasí déle než 14 dnů, tak nic. Na kokosaku smažit lze, ale ryba vonící kokosem je míjela, stejně jako smažení na oleji lisovanému za studena či slunečnicovém, k tomu je v našich podmínkách určený řepkový nebo to sádlo či přepuštěné máslo a přesně v tomto pořadí. A pak ty toxiny ve vepřovém, no prase se sice nepotí, ale stejně jako člověk má játra a ledviny a toxiny jimi vyloučí. Tož asi tak. Škoda, se rádoby redaktor neumí kromě ctrl-c a ctrl-v , taky používat vyhledávání informací a jejich ověřování
Kokosovy je dobry tak mozna na rybi curry. Jinak britove (hlavne na severu) smazi tradice v hovezim sadle, to je ideal. Ackoli kvuli predsudkum od toho ustupuji (a pak breci jak jim zdrazil slunecnicovy olej)
Na vánoce nakupte jen kvalitní jídlo...
Rady 14 dnů před vánoci...kupte česnek, med a naložte zelí (zelí kvasí minimálně 3 týdny). Ten slavný "český" česnek bývá většinou francouzský, vypěstovaný v ČR. Ne nadarmo nemají prodejci povinnost uvádět odrůdu, jako je tomu třeba u brambor nebo jablek. A hlavně! proč nakupovat česnek a med, k tomu naložit zelí, na vánoce?
Kupoval jsem nedavno v supermarketu a je mi jedno odkud byl ale byl vyborny. Rozdil poznat okamzite.
Je Fialova drahota, proto nebudeme sytí a raději začneme rozvíjet vztahy. Já už je rozvíjím, s polákama a zároveň si tam levně nakoupím na plný stůl.
Začínají zde na iDnes konkurovat Rudému Právu?
Jak na Vanoce? Takze ve zbytku mame kupovat nekvalitni? Podle toho pak taky ta kvalita v supermarketech vypada, i v porovnani s Polskem, Nemeckem nemluve ...