Diskuze
Spěch je pro přípravu steaků smrtící, míní šéfkuchař Volšička
Děkujeme za pochopení.
T80o87m24á65š 72T25a32t25í95č97e86k
Běžte s tím někam. Připravit chutný pokrm z kvalitního masa, na to nepotřebuju žádnýho špičkovýho kuchaře, na to si vycvičím koalu.
M54a67t86o21u81š 67B40á73r51t26a
Proč to není označeno jako komerční sdělení? nebo to redaktor dělal jen za obídek?
I38v86a29n 54M29i37n73á65ř
Zdá se, že dramatický titulek nenechá nikoho na pochybách - že při přípravě steaků, jde doslova o život.
T58o67m96á64š 93H89a21l48b52i58c93h
Já bych si nebyl úplně tak jistý tou americkou kvalitou,chuť a mramorování asi fajn,co se ale týče biokvality masa s tím mám problém,podle mých informací tam do nich "sypou" pěkný srajdy...
F14r22a29n71t11i92š31e16k 10M80o87s42s
Podle mých informací jim čtou pohádky na dobrou noc.
M30a51r36i51e 11Č93e21c52h87o58v58á
super clanek. Kdyz chci dobry steak za ne uplne ruinujici cenu, tak jdu v Brne do Monte Bu na americky rib eye, take maji svoje prostory na zrani masa a od nich mi steak chutna nejvic, ma az maslovou chut.
Takove ty klasicke "steaky" ktere nabizi vetsina normalnich restauracich uz prakticky nejim, lepsi je jednou za cas poradny.
J46a39n 89N89o72v95á10k
Klasicke stejky jsou nudne. Ochutnali jste uz stejk proparovany parou z moci?
Posledni sleh musi byt ale rozmarynovy!
J46a14k18u25b 27F60e97i30f72a84r
Nejlepší hovězí co jsem jedl bylo opravdu zmiňované wagyu z Kobe, to se prostě nedá s ničím srovnat. Ale i George Prime jsem si pochutnal, takže se asi vypravím do Monarchu
J70a35n 75N22o66v48á19k
Je to super.
A zkouseli jste maso starit i naletem masarek? Jejich larvy vytvori jemne mramorovani a chut i struktura je pak excelentni.
Š57á20r10k47a 72M60a50t15y32á42š85o75v60á
Wagyu od Millera z Mnětic u Pardubic a Black Anguse od Kalného z Mitrova....
M66a84t73ě74j 14M23ű77l15l57e89r
Vždy je dobré, když někdo o své práci ví první a poslední a detaily.. To se cení a vcelku mě těší, že takoví lidé ještě stále jsou.
Prvorepublikovou zahradu v Kroměříži rodina zachovala, včetně růží a pivoněk
Soutěž Zahrada u rodinné vilky budovaná před 85 lety, na níž se zachovala řada původních dřevin a keřů,...
KVÍZ: Poznáte podle obrázku plemeno psa?
Když na ulici potkáte vlčáka nebo jezevčíka, určitě je rozeznáte. Ale co méně známá psí plemena?...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Zasaďte topinambur, vytvoří vám na zimu konzervu s čerstvou zeleninou
Tento příbuzný slunečnice je známý invazní druh, takže se nikdy nemá vysazovat do volné přírody,...
Zahradu v Podještědí si užívají u bazénu. S výhledem na rybník i do krajiny
Soutěž Sudetská zahrada na ostrůvku, říká čtenář Roman skromně své zahradě v Podještědí, vypadá však spíš...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Zahrada u řadovky je malá, úzká a moc do kopce. Architektka si poradila
Velmi omezený prostor, pouhých sto čtverečních metrů s ne zrovna ideálním půdorysem, navíc ve...
Zahrada u řadovky je malá, úzká a moc do kopce. Architektka si poradila
Velmi omezený prostor, pouhých sto čtverečních metrů s ne zrovna ideálním půdorysem, navíc ve...
Australský rybář si vytáhl z vody rybu za milion dolarů
Devatenáctiletý rybář chtěl jen nakrmit svou rodinu. Místo toho se mu povedlo chytit rybu...
Hroši ve Dvoře jsou opět vypuštěni do jezera, užijte si je naživo i online
Přímý přenos Skupina pěti dospělých hrochů a jednoho mláděte, samičky narozené letos v lednu, se po zimě opět...
Zahradu v Podještědí si užívají u bazénu. S výhledem na rybník i do krajiny
Soutěž Sudetská zahrada na ostrůvku, říká čtenář Roman skromně své zahradě v Podještědí, vypadá však spíš...