- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Běžte s tím někam. Připravit chutný pokrm z kvalitního masa, na to nepotřebuju žádnýho špičkovýho kuchaře, na to si vycvičím koalu.
Proč to není označeno jako komerční sdělení? nebo to redaktor dělal jen za obídek?
Zdá se, že dramatický titulek nenechá nikoho na pochybách - že při přípravě steaků, jde doslova o život.
Já bych si nebyl úplně tak jistý tou americkou kvalitou,chuť a mramorování asi fajn,co se ale týče biokvality masa s tím mám problém,podle mých informací tam do nich "sypou" pěkný srajdy...
Podle mých informací jim čtou pohádky na dobrou noc.
super clanek. Kdyz chci dobry steak za ne uplne ruinujici cenu, tak jdu v Brne do Monte Bu na americky rib eye, take maji svoje prostory na zrani masa a od nich mi steak chutna nejvic, ma az maslovou chut.
Takove ty klasicke "steaky" ktere nabizi vetsina normalnich restauracich uz prakticky nejim, lepsi je jednou za cas poradny.
Klasicke stejky jsou nudne. Ochutnali jste uz stejk proparovany parou z moci?
Posledni sleh musi byt ale rozmarynovy!
Nejlepší hovězí co jsem jedl bylo opravdu zmiňované wagyu z Kobe, to se prostě nedá s ničím srovnat. Ale i George Prime jsem si pochutnal, takže se asi vypravím do Monarchu
Je to super.
A zkouseli jste maso starit i naletem masarek? Jejich larvy vytvori jemne mramorovani a chut i struktura je pak excelentni.
Wagyu od Millera z Mnětic u Pardubic a Black Anguse od Kalného z Mitrova....
Vždy je dobré, když někdo o své práci ví první a poslední a detaily.. To se cení a vcelku mě těší, že takoví lidé ještě stále jsou.