Diskuze

Spěch je pro přípravu steaků smrtící, míní šéfkuchař Volšička

Vede Pohostinec Monarch v Praze, který se pyšní zvláště vyzrálými hovězími steaky. Přesto neoznačuje svoji restauraci za steak house. Má dost rozumu na to, aby chápal, že hosté jsou různí, a ne každý dovnitř míří za touto specialitou, protože může mít chuť na něco jiného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Běžte s tím někam. Připravit chutný pokrm z kvalitního masa, na to nepotřebuju žádnýho špičkovýho kuchaře, na to si vycvičím koalu. :-P

0 13
možnosti

Proč to není označeno jako komerční sdělení? nebo to redaktor dělal jen za obídek?

2 0
možnosti

I14v91a71n 78M83i48n52á22ř

11. 7. 2019 11:55

Zdá se, že dramatický titulek nenechá nikoho na pochybách - že při přípravě steaků, jde doslova o život.

1 1
možnosti
Foto

Já bych si nebyl úplně tak jistý tou americkou kvalitou,chuť a mramorování asi fajn,co se ale týče biokvality masa s tím mám problém,podle mých informací tam do nich "sypou" pěkný srajdy...:-/

1 6
možnosti

Podle mých informací jim čtou pohádky na dobrou noc.

0 0
možnosti

super clanek. Kdyz chci dobry steak za ne uplne ruinujici cenu, tak jdu v Brne do Monte Bu na americky rib eye, take maji svoje prostory na zrani masa a od nich mi steak chutna nejvic, ma az maslovou chut.

Takove ty klasicke "steaky" ktere nabizi vetsina normalnich restauracich uz prakticky nejim, lepsi je jednou za cas poradny.

2 0
možnosti

J97a33n 36N60o83v91á93k

11. 7. 2019 10:15

Klasicke stejky jsou nudne. Ochutnali jste uz stejk proparovany parou z moci?

Posledni sleh musi byt ale rozmarynovy!

1 1
možnosti

Nejlepší hovězí co jsem jedl bylo opravdu zmiňované wagyu z Kobe, to se prostě nedá s ničím srovnat. Ale i George Prime jsem si pochutnal, takže se asi vypravím do Monarchu :-)

11 0
možnosti

J98a40n 12N28o40v36á93k

11. 7. 2019 8:38

Je to super.

A zkouseli jste maso starit i naletem masarek? Jejich larvy vytvori jemne mramorovani a chut i struktura je pak excelentni.

3 15
možnosti

Wagyu od Millera z Mnětic u Pardubic a Black Anguse od Kalného z Mitrova....

0 8
možnosti

Vždy je dobré, když někdo o své práci ví první a poslední a detaily.. To se cení a vcelku mě těší, že takoví lidé ještě stále jsou.

28 0
možnosti