- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Děkuju nechci. Od té doby, co se mi povedlo v osmi letech vdechnout přes zahradni hadici kohortu červených mravenců, hmyz opravdu v hubě mít nemusím.
Autor si mohl nejdříve rozmyslet, jestli to tedy je vyráběné z brouků nebo z much.
Proč nrle. Ovšem mně osobně chybí zatím spíš obyčejné kvalitní výrobky. A o ceně to není. I dost drahé zmrzliny třeba od Algidy jsou samá rostlina. Lze najít i nešizené zmrzliny, ovšem člověk se musí obrnit trpělivostí, brát jednu po druhé a studovat
V supermarketech. V malých obchodech občas ani nic poctivého nenajdete.
Bráněnkové mléko..., to nakonec nezní špatně, ale nevím, jestli bych to ochutnala.
No tak já bych to ochutnat tedy nemusela ale uznávám, že to je o zvyku a o předsudcích a ve finále ti brouci můžou být i zdravější, jak se píše...No nápad je to zajímavý, jsem zvědavá, jestli se to ujme, ale asi to bude chtít hodně času.
Asi by byla lepší z moučných červů. Ti chutnají jak vlašské ořechy. Doporučuji
"za půllitrovou zhruba 162 korun"
Luxus si asi predstavuju jinak, tohle je celkem normalni cena jako u Haagen Dazs nebo Ben & Jerry's, coz jsou zmrliny ze smetany a ne rostlinnych tuku (jako treba Magnum, ktera je v kelimku v prepoctu na hmotnost jeste mnohem drazsi jak vyse zminene - hmotnost obsahu za stejnou cenu cca 270g vs 450g).
Pro mě je luxus i 615 ml za deset korun...
Výsledkem činnosti našeho ústavu, snažícího se vyrobit z lejna máslo, je sice odporně chutnající produkt, za to se ale skvěle roztírá...
Fuj, ti fakt neví roupama, co by snědli
Pozor, aby se pan Robert neurazil. :)
Uz to vidím. U stánku objednává maminka dětem: jednu švábovou, jednu plošticovou a jednu škvorovou.
To zní jak z Bradavic...
V Africe jedí hmyz poměrně často (třeba kobylky), mají v tom dlouhou tradici. Tady to zvykem není. A budeme se snažit, aby to tak zůstalo.