Diskuze

Americký bojkot značky Huawei zatím nefunguje, firmě dál rostou tržby

Navzdory americké snaze o globální izolaci společnosti Huawei tržby čínského technologického giganta rostou. Od ledna do září meziročně stouply o 24,4 procenta na 610,8 miliardy jüanů (přes dva biliony korun). Huawei je největším výrobcem telekomunikačních zařízení a po Samsungu druhým největším prodejcem chytrých telefonů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

To je divné. A že se nebojí, že jim budou lámat kosti.:-)

1 0
možnosti
JV

Trump potřebuje hlavně vrátit aspoň trochu průmyslu zpátky do USA, proto tak bojuje proti Číňanům. Částečně se mu to daří, ovšem ta jeho cukatůra ode zdi ke zdi cla-necla povolit-zakázat nevydrží dlouho, lidi si prostě koupí to lepší a když už mě sleduje USA skrz mobil i notebook i počítač, proč bych si měl dělat starosti s Čínou? Stejně nám zbývá na Zemi nejvýš 12 let, jak strašil jeden greténista.

4 0
možnosti
JU

J14a33n 48U69l82r50i75c61h

16. 10. 2019 13:14

Osobně výrobky čínských firem prostě nekupuji.

2 3
možnosti
OZ

Jsme moc rádi, že jste nám to sdělil.

6 2
možnosti
JK

Ekonomiku Turecka se obavam bude Trump "vymazavat" podobnym zpusobem...

1 0
možnosti
LB

Skončí to tak, že američtí subdodavatelé budou nahrazeni třeba čínskými a ten, kdo vlastní špičkovou technologii a vysoký podíl na trhu, tedy Huawei, bude dané nadále rozšiřovat a ten, kdo s majitelem těchto předností odmítal obchodovat prostě ostrouhá.

8 0
možnosti
ZP

Pan redaktor je odbornický bambula nebo prostě bez přemýšlení jen opisuje "moudra" jiných anti-amerických socanů. Cílem bojkotu nebylo dostat Huawei na kolena, ale prostě ochránit americkou ekonomiku. Jestli se Číňanům daří, tak OK, to jim myslím přeje i Trump ;-)

0 3
možnosti
PT

P50e74t19r 62T85y40č60k27a

16. 10. 2019 12:17

Ten bojkot začal modelem, který je na trhu pár týdnů. Takže se to těžko mohlo projevit v číslech.

6 0
možnosti
ZW

Ten bojkot se hlavně týká síťové infrastruktury, tam jsou ty velké peníze a velké obavy ze zneužití. Mobilů je sice fůra kusů, ale ty nikoho moc nezajímají, ty se jen vezou.

0 0
možnosti