Diskuze

Řídil největší banku, teď bude Kysilka šéfovat dozorčí radě Českých drah

Předsedou dozorčí rady Českých drah se stal ekonom Pavel Kysilka. Do funkce ho ve čtvrtek zvolili ostatní členové rady, informoval mluvčí státního dopravce Radek Joklík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DA

Já jsem si myslel, že železnici má řídit odborník znalý problematiky. Aspoň za nás to bývalo. že než se někdo stal řídícím pracovníkem musel se seznámit s problemati-kou, projít si provoz od píky.

Dnes je třeba na takové funkce finanční odborníky, aby byl co největší zisk. Hlavně do vlastní kapsy (viz. nadstandartní platy manažerů, zlaté padáky....). To zejména na úkor snižování provozních zaměstnanců a tím i kvality poskytovaných služeb. Je mi z toho "smutno"... Holt peníze světem vládnou. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Děti a mládež celý den v ruce drží mobil a pak si jdou koupit jízdenku na pokladnu ČD, nechápu. Nesnáším mince a bankovky.:-P

0 0
možnosti
PK

Poslouchal jsem ho na Plusu - teoretické povídání, o železnici nic neví. Nejsem moc fanda dnešního přístupu - že bez konkrétnějších dlouhodobějšího zaměstnání v oboru mohu řídit resp. posuzovat, rozhodovat kde co.

0 0
možnosti
JN

dr českých drah - to musí být pěkné "zaměstnání"...

0 0
možnosti