Diskuze

Jančurovi strojvedoucí zakládají odbory. Berou i 45 tisíc, tvrdí firma

Strojvůdci vlaků soukromého dopravce RegioJet usilují o vznik odborářské organizace. Chtějí založit buňku u celostátní Federace strojvůdců. Společnost v reakci na počínání strojvůdců uvedla, že jim nedávno zvyšovala platy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Odbory se nezakládájí jen kvůli tomu, že nedávno společnost přidala pár drobných. Velmi dobrý počin, založit odbory by měli nejen strojvůdci u kapitalisty Jančury!

0 0
možnosti
VK

Strojvedoucí by měl mít takový plat, aby nepracoval ještě u jiné firmy a vedl ten vlak vyspaný a odpočinutý. Aby nasednutí do vlaku nebylo dobrodružství, stačí, ty kamiony na přejezdech. Jančura na Slovensku už přišel o dva vlaky.

0 0
možnosti
PJB

Na tému Odborových trubců = 100% souhlas! Do všeho kecat, za nic neodpovídat, příspěvky vybírat a pohodlně si žít. Toť sen ČSSD a všech odborářů pražských a mimopražských. Sám si založit firmu a vést jí úspěšně - to NE! Ale "Kecy f Klecy -KFC " to oni umí až moc dobře. Aj o barák po ROH přišli - ani na tom nedokázali hospodařit - natož podnikat. Nechtějte po nic práci natož seriozní uvažování a myšlení.

1 3
možnosti
Foto

J30i87ř31í 80E59r33b13e88n

26. 10. 2017 6:56

"Každý ze zaměstnanců má možnost oslovit přímo majitele firmy Radima Jančuru." - to vřele doporučuji, kdyby mu každý napsal dva maily denně, tak bude Jančura ještě rád za zprostředkovatele v podobě předsedy odborové organizace.

1 0
možnosti

aha, včetně příplatků.

To má takovou vypovídající hodnotu, jako info dopravců, že řidiči kamionu berou měsíčně 40 000 Kč. A přitom mají 13000 čistého

2 0
možnosti
JF

45tisíc za takovou práci není nic extraRv

2 0
možnosti
LS

Hm, 45 tisic. A to Jancur**ovi prijde hodne? 8-o

0 0
možnosti
RP

No... Pro něj je to náklad 87 100... Je smutné, že pak lidem z toho zbyde 45 000...

1 0
možnosti
RT

Běžte do toho a nebojte se. ;-D

0 0
možnosti
FH

Pokud je to 45 čistého opravdu a bez přesčasů tak je to pěkné a zaslouží si takovou mzdu. A já bych tomu věřil, kamarád u nich jezdí s busem a má ca 35 čistého.

Každopádně odbory nejsou na škodu.

0 0
možnosti

Aby se to nedalo reálně zhodnotit.

0 0
možnosti