Diskuze

Stavebnictví stále v útlumu. Ceny materiálu spadly dolů, přesto se nestaví

S nižší stavební výrobou a celkovým ochlazením nemovitostního trhu firmy již několik měsíců evidují nižší poptávku po stavebních materiálech. Podle stavebních firem taktéž ceny některých materiálů stagnují, nebo dokonce výrazně klesají. Ve srovnání s minulým rokem jsou tak sice materiály dostupnější a většinou levnější, ovšem poptávka po nich vázne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J73a18n17a 60H95o51l92á

25. 7. 2023 12:28

Když jsou i německé cihly levnější než české při stejných parametrech, tak se není čemu divit, že poptávka není. Kdo může, jede do Polska.

0 0
možnosti
Foto

Vážená a milá redakce, milá Veroniko. Vím dobře co je to ilustrační obrázek. Ale i tak. Ta úvodní je stažena z fotobanky. Může být. I když bych od redakce iDnes čekal něco sofistikovanějšího. Stačí v Praze vyběhnou z kanceláře a udělat fotku. Ale že ta stavba není do nás a to lešení je z bambusu, to už je doopravdy trochu moc i na ilustrační obrázek. Nemyslíte?

4 0
možnosti
OB

presne toto sem cekal a pred letem sem nakoupil izolaci na pudu a zatepleni cele strechy, ktera by me pred rokem stalo asi 100tis letos zvladnu za cca 40-45 tis.

1 1
možnosti
OH

Takže teď bude následovat oblíbená fáze: stavební firmy si budou stěžovat, že lidi nechtějí stavět a ti samí lidi nebudou schopni sehnat stavební firmu, která by jim udělala něco na baráku (protože ta firma nemá čas).

7 0
možnosti
VF

Tak. Emohli si myslet že budou zdražovat po desítkách lrocentalidi budou stále kupovat jak zběsilí. Cenyse úplně kdtrhlykd reality. A ti co staví a mají to blízko si kupují materiál v Polsku. Vyjde tam i s dopravou o dost levněji.

4 0
možnosti
JP

Oprava: ceny spadly do dolu.

0 0
možnosti
PN

P53e11t19r 97N91o37w86a76k

24. 7. 2023 0:35

Chyby hned v titulku prostě žeru...

9 0
možnosti
MS

A ten obrázek ... bambusové lešení ... fotka někde z Asie ... úžasná novinářská lenost.

3 0
možnosti