Diskuze

Nachytá se i ajťák. Kyberzločin stál loni Čechy 1,5 miliardy, říká expert

Chraňte své peníze, pokud vám jsou milé. Stále platí, že klienti bank jsou nejslabším článkem, a to nejen méně vzdělaní či důchodci. Obětí se můžou stát všichni, i prodejci na bazarových webech. V rozhovoru pro iDNES.cz expert na bezpečnost České bankovní asociace Petr Barák představuje, jaké podvody jsou v kurzu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Tak pravda je, že na "růst kryptoměn" můžou poslední dobu nalákat jen někoho, kdo o kryptoměnách a jejich kurzu nikdy neslyšel. ;-D

0 0
možnosti
PP

NÚKIB máme asi pro parádu, když jsou takové škody.

A pokud si zřizuji účet, tak zvažuji banku, co má bezpečné banovnictví.

0 4
možnosti
TS

Jak muze NUKIB ovlivnit chovani nejslabsiho clanku, tj. lidi? Dokud se lidi sami nenauci v kyberprostoru chovat obezretne, nepomuze jim vubec nic.

1 0
možnosti
SP

S41t57e34p74a36n 91P10e83t81i

15. 5. 2022 12:16

Já nevím, ale mě tyhle podvody přijdou pořád stejné a snadno odhalitelne. Samozřejmě straší lidé, nebo prostě s menším IQ asi snadno naleti. Stejně je vtipný, jak pořád vydáváte podobné články a přitom vaše stránky jsou plné podvodných reklam, právě na takové produkty co člověka připraví o peníze. To samé třeba na fb neustále vysakujici reklamy na lživé akci Tesly, ČEZ atd. Hlavně, že napíšete slovo cikán a hned zablokovany účet, ale okradani nikomu nevadí, jedna velká komedie, kde jde jen o peníze.

3 1
možnosti
JM

Tento týždeň bol rekordný, po utajenom strýkovi som zdedil 2,5mld£. To je proste na mňa veľa, neviem si ani predstaviť, čo by som s toľkými peniazmi robil.

Počkám si na ďalšieho utajeného strýka, toho chudobnejšieho, páč mne úplne stačí 1mil€.

4 0
možnosti
Foto

J88i47ř85í 77E26r77b73e97n

16. 5. 2022 8:16

Takže vdova po nigerijském princi s 30 miliardami USD na kontě pro Vás není terno? :-)

0 0
možnosti