Diskuze

Vítězné modré šachy. ODS na jižní Moravě každým tahem posílila

Přes resorty, které vyválčila jihomoravská ODS, proteče více než polovina krajského rozpočtu. V paktu se Starosty má většinu hlasů v radě. Strana však tvrdí, že oslabené koaliční partnery válcovat nebude. Přesto o hlasovacích pojistkách ještě není rozhodnuto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím,že bychom měli novým lidem dát šanci. Kritika by měla přijít, až když se něco pokazí.Na mne nově vznikající koalice působí velice schopně. A věřím,že to bude fungovat!

0 1
možnosti

Myslím,že bychom měli novým lidem dát šanci. Kritika by měla přijít, až když se něco pokazí.Na mne nově vznikající koalice působí velice schopně. A věřím,že to bude fungovat!

0 1
možnosti

P85e61t98r 78B60á36č68a

7. 10. 2020 19:09

JMK opet nezklamalo ;-D

Vyslali loutku Grolicha, stadecko jim to zas sezralo a ted stari znami se zas hezky nazerou.

No to su strasne rad, ze tam fakt neni to ANO, ale proc mam ten pocit, ze urcite nebude lip....

2 0
možnosti

Ja z toho mam pocit trpkeho vitezstvi. Velmi vitam ANO v opozici, imkdyz na celostatni urovni je to jedno, Babis nebude mit ani trochu sebereflexe a zase to bude o spinavem spiknuti proti nemu. Ale tady ty informace, o vlivu ODS neodpovidajicimu volebnim vysledkum, se mi take nelibi. Resp. to, ze za nitky tam mozna netahaji ti, ktere jsme treba volili, ale sede eminence. Mam pocit, ze i kdyby ODS s prehledem vyhrala, tak by asi nechala post hejtmana vymenou prave za to lukrativni porfolio. Ja jsem se od roku 1992, kdy jsem nabyl plnoletosti, zucastnil vsech voleb, pouze jednou do komunalu ne kvuli nemoci. V asi z 80% jsem volil ODS, dokonce i v dobach, kdy meli hodne pod 10%. Ale uz jim neverem, podobne, jako v CSSD, vzdy je tam v pozadi nejaky znamy hrac, spise intrikan, jestli Blazek nebo Hasek, je vicemene jedno.

0 0
možnosti

No jo, Hašek, když nemůže čert trknout rohem, šlehne ocasem.

2 0
možnosti

ODS vsadila na nové tváře, které ovládají staří známí zruční loutkoherci. Prostě výměna hardware, ale software zůstal původní. Takové návnadě prostě volič neodolá.

3 0
možnosti

Tak či tak jestli je to pravda zatím na tom vydělali 4 rezorty jsou 4 rezorty a je to více než 3.

1 0
možnosti

ODS už slintá, dlouho nebyla u koryt, to bude veselo. Do čela dají neznámého, vzadu to budou řídit staří známí. Koalice vydrží do voleb 2021, pak se požerou. Divím se Pirátům, kterým fandím, že lezou do těchto koalic, akorát jim to ublíží, špína padá potom na všechny. Bohužel touha po moci je vždy velká.

5 2
možnosti

Všechno je lepší než Kobliha

1 0
možnosti

Hlasovací pojistka je dobrý nápad, snad to bude fungovat.

1 0
možnosti

Jestli tahle koalice vydrží, budu velmi překvapen. Stalo se to, co je v české politice zvykem. Nový obličej, který vyhrál volby dostal kosmetickou funkci bez a výkonné pozice si rozebrali "tradiční" politici.

6 0
možnosti

Neví někdo, jestli Švachula neuvažuje o návratu do jihomoravské ODS? Podmínky pro svůj koníček by tu měl ideální ....

3 0
možnosti