Doba přípravy
30
Množství
3
Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.
Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.
Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.
Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.
Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.
Já nyní volím jako hlavní chod.
Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.
Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.
Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.
Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.
Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.
Já nyní volím jako hlavní chod.
Poznámka
Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.
Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.
Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.
Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.
Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.
Já nyní volím jako hlavní chod.