Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Biden hodlá znovu kandidovat na prezidenta, s oficiálním oznámením ještě čeká

Americký prezident Joe Biden plánuje, že se bude příští rok znovu ucházet o prezidentský úřad. S oficiálním oznámením kandidatury ale chce ještě počkat. Toto zatím nejkonkrétnější vyjádření ohledně svých plánů pro nadcházející volby poskytl Biden americké stanici NBC.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DJ

D96a81v35i81d 93J89e29c91h

11. 4. 2023 8:45

Gerontokracie vítězí, to je jisté. I ten pověstný Brežněv měl tolik slušnosti, že to včas zabalil...;-)

1 1
možnosti
MB

Obvinění Donalda Trumpa v soudní síni na Manhattanu mělo být šťastným okamžikem pro potenciální uchazeče o prezidentskou nominaci Republikánské strany v roce 2024, ale místo toho vyřadilo ze zpravodajství zprávy o jejich začínajících kampaních a nyní je zachvátila panika.

Podle zprávy serveru Politico zpravodajství od zdi ke zdi o právních trápeních bývalého prezidenta "vysává veškerý kyslík", což vede poradce kampaní a konzervativce, kteří chtějí Trumpa odsunout na vedlejší kolej, k přesvědčení, že se bývalý prezident sveze na své schopnosti dominovat titulkům novin až ke třetí nominaci GOP. Jak uvádí zpráva, v rozmezí jednoho týdne si Nikki Haleyová, bývalá velvyslankyně OSN, která vede kampaň na americko-mexické hranici, stěžovala, že nikdo nemluví o imigraci, protože se soustředí na Trumpovo kriminální drama. Cesta bývalého ministra zahraničí Mikea Pompea na Ukrajinu se na mediální scéně zredukovala na pouhý střípek, zatímco Ron DeSantis se vyhnul podívané a místo toho oživil svou válku s Disney. Problémem pro ně je Trumpova schopnost zůstat v popředí jako tvář republikánské strany a nenechat tak prostor pro to, aby si někdo jiný všiml někoho jiného než v souvislosti s ním.

Podle Terryho Sullivana, který dohlížel na prezidentskou kandidaturu Marca Rubia, je to opět déja vu. Trump dominuje mediálnímu zpravodajství a znemožňuje svým konkurentům získat jakýkoli prostor nebo posun vpřed. Typicky postup komunistico fašistickych diktátorů. No učitele má Trump ty nejlepší.

3 3
možnosti
Foto

J47i80r81i 27B34i31l74i24n82a

11. 4. 2023 16:00

To jsi me Milo pripomel televizni rozhovor s byvalym republikanskym kandidatem Johnem Kasichem. Ten jen vrtel hlavou mad tim, ze si ho behem kampane nikdo nevsimal, protoze se mluvilo vyhradne o zvrhlem oligarchovi a jeho chlubeni o tom, jak saha zenam proti jejich vuli do rozkroku.

Dobreho kandidata si panbickari vybrali... ;-D

3 2
možnosti
JR

J20i16ř84í 16R79y49s

11. 4. 2023 5:05

Má z ostudy kabát, ten to určitě vyhraje. To jsou paradoxy.

1 3
možnosti
JM
JR

J80i26ř42í 80R56y19s

11. 4. 2023 5:06

Trump nesmí projít. Korespondenční volba tomu zabrání.

1 2
možnosti
MB

Jak člověk stárne, stává se více svým pravým já; Donald Trump se již desítky let dopouští kriminálního a jiného asociálního chování. V mnoha ohledech je Trump jedním z nejúspěšnějších zločinců v americké historii. Zločin pomohl Trumpovi stát se miliardářem. Zločin pomohl Trumpovi k převzetí Bílého domu v roce 2016. Zločin pomohl Trumpovi k téměř úspěšnému pokusu o státní převrat z 6. ledna a k pokračujícím a stupňujícím se pokusům této republikánsko-fašistické strany a hnutí MAGA a "konzervativců" ukončit americkou multirasovou demokracii.

Vzhledem k jeho obvinění v New Yorku z minulého týdne a k dalším závažnějším případům, které se nad ním vznášejí v souvislosti s volebními podvody a vměšováním do voleb, jakož i s krádeží přísně tajných a vysoce utajovaných federálních dokumentů, je to poprvé v Trumpově životě, kdy čelí skutečným a podstatným - a potenciálně život ovlivňujícím - důsledkům svého patologického a zkorumpovaného chování.

3 5
možnosti
IS

Stále se k Vám, pane Benesovky nedoneslo svědectví Kathy Chung, která svědčila před House Committee on Oversight and Accountability a prozradila jim, jakým způsobem bylo zacházeno s tajnými dokumenty které Biden sbalil když byl VP a ještě i v době, kdy byl Senátorem. Jak cestovaly nerušeně mezi Biden Penn Center, jeho garáží, také v Chinatown, bez dohledu a každý k nim měl přístup. Na ten binec se přišlo dříve, ale Biden to zatajoval aby se to národ nedozvěděl před volbami 2022. Ostuda.

https://oversight.house.gov/release/chairman-comers-statement-on-transcribed-interview-with-kathy-chung/

Tajné dokumenty se našly i v Bidenově domě, nikterak nechráněné a nezamknuté do tresoru, na rozdíl Trumpa, kde byly v tresoru a navíc jeho residenci hlídal Secret Service.

9 krabic Bidenových dokumentů, mnohé z nich týkající se Ruska, Číny a Ukrainy se toulalo kdoví kde, dostat se k nim mohl kdokoliv, hlavně když se části nalezli v garáži vedle slavné Corvetty, kterou si vypůjčoval zdrogovaný Hutner v době kdy tam bydlel a platil tatíčkovi 50 000 USD měsíční nájem. To nevypadá, ale je praní špinavých peněz platit nájem v lokalitě, kde průměrný nájem je 6 000 USD. A to je jen špička ledovce, tak nemluvte o Trumpovi, jelikož to jsou dvě rozdílné situace. Jak jsem už říkala několikrát, Bidenova špína vylézá na povrch.

A ty tlachy o 6.1 jsou stejně dávno vyvrácené, ta ubohá žaloba Bragga stojí na hliněných nohách přesně jak řekl bývalý AG Barr a jako rozzuření fašisté se chovají Demokraté, jelikož jejich nekonečné lži dostávají trhliny. Bude dobře, když se uklidníte.

3 4
možnosti
VJ

Keď strana jednotne rozhodne, súdruh musí pokračovať - až do truhly.

2 2
možnosti
PV

Pokud se mu postaví kdokoliv jiný než Trump, republikán nad Bidenem zvítězí 70:30.

Demokrati jsou sebevrazi, ale tak to je jejich problém.

1 0
možnosti
MB

Uz ho porazil jednou o dva parniky a ani jeden z nich neomladl. A to nemel Trump za sebou zlociny jakym byl utok na Kapitol, volebni podvody, uplatky a kradez tajnych dokumentu. Tohle uz americane vazne nechteji. Tak asi budete zase smutny. Semevrazi jsou uz jen ultrapravicova radikalni skupina MAGA.

4 3
možnosti
KH

To je nějakej fór? Vždyť ten člověk je často úplně mimo, jak dosvědčuje spousta televizních záběrů. Jak na tom bude za rok, za dva?

Natož za pět...

5 4
možnosti
SW

Asi ceka, co se urodi, treba doufa, ze Donika zavrou a on nebude kandidovat a necha zezlo jinym? Kdo vi.

Kdo rika, ze Biden je geront, jo ma pravdu, ale Trump je geront take. Je mezi nimi kolik? 3 roky rozdil.Meli by jit davno do duchodu a nestrasit, jenze Donda kandidoval, aby si mohl v pripade vitezstvi poridit imunitu vuci ruznym zalobickam a pripadnym novym obvinenim, ktera se urodi.

Kombinace Biden Harris neni moc lakava, protoze Harris je dukazem, ze kdyz se zamerujete na melanin a ne zasluhy, dosadi se nemozna postava, ktera se neumi vyjadrit a trapne se smeje.

4 2
možnosti
DS

Po ztrátě paměti dorazila i totální ztráta soudnosti.

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...