JH

"All revolutions are conceived by idealists, implemented by fanatics, and its fruits are stolen by scoundrels.” -Thomas Carlyle

PM

“... bude upřímná ..” 😝 z takových “soudruhů” až mrazí. A že jich u nás máme také čím dál více. Hlavně těch se správným názorem.

LB

Pokud si myslíme, že nás tyhle hony na čarodějnice kvůli fanatické ideologii minou, budeme-li volit stále stejné politiky, pak se šeredně mýlíme. V západní Evropě to už je, v ČR je to při současné politické konstelaci jen otázka času.

LV

L15e57o17š 21V83a47c69e62k

23. 5. 2024 9:20

Pokud budeme volit Piráty, Topku a Stan tak to tady budeme mít také.

Foto

jinak ted jsem prosel jak usa today tak newyork post a latimes a nevim jestli to po nich prebiralo AI (to asi ne to by to bylo kvalitnejsi), ale uplne se opomnelo v clanku na to nejdulezitejsi. Chlapci byli vylouceni bez radneho procesu, takze skola byla potrestana ne za to ze je vyhodila kvuli blackface, ale ze to udelala tendence a ve zkracenem procesu na coz evidentne nemela pravo, protoze kazdy ma pravo na to se hajit. Navic slo o skolu Saint Francis High school coze je pomerne draha a elitni stredni skola, takze vylouceni z takoveto skoly ma svoji vahu.

Zaroven soud odmitl narceni studentu ze potlacili jejich obcanska prava svobody projevu, jelikoz k nicemu takovemu nedoslo. Ten milion je pak rozdeleny na 2x 500 000 pro kazdeho studenta + 70 000 kazdemu vraceni skolneho. Podle jednoho ze zdroju zvazuje skola odvolani. Kazdopadne to co udelala reditelka skoly v te dobe nebylo krestanske a mela by za to nest osobni zodpovednost.

Takze nevim kde to redaktori idnesu prevzali a chapu ze to prislo v nejake svodce, nicmene. prvni zminka v latimes je 9.5.2024 dnes mame 23.5.2024, ale kdyz uz to prebiram tak si aspon udelam resersi a napisu to objektivne a ne tendence.

JN

J57a55n 30N21o40v37a36k

23. 5. 2024 9:19

Jako tendencni teda chapu Vas prispevek, protoze rozporujete naproste detaily jenom abyste za kazdou cenu ospravedlnil tuto nehoraznou prasarnu.

Opravdu tomu verite nebo jste za to placeny?

MP

Netvrdím, že se toto nestalo, jen mi ten článek přijde hroooozně moc tendenčně napsán... A kousek citace se v něm člověk nedočká...