Tom a Penelope lásku jen předstírali

  • 4
Láska mezi Tomem Cruisem a Penelope Cruzovou byla údajně jen reklamním tahem na podporu jejich posledního filmu Vanilkové nebe. Americký herec a španělská kráska se prý nějaký čas skutečně milovali, avšak jejich idylka ve skutečnosti trvala krátce, napsal zpravodajský servis Tgcom. Cruise a Cruzová se poznali při natáčení filmu Vanilkové nebe, který vypráví spletitý příběh o lásce, a okamžitě prý mezi nimi přeskočila jiskra.

Jak se však zdá, s koncem natáčení přišel také konec jejich románku a pár se ocitl v trapné situaci. Ukončit vztah, o němž psaly všechny noviny, by totiž nebyl příliš chytrý reklamní tah.

Protože jsou oba zkušenými herci, začali prý Tom a Penelope hrát roli také ve skutečném životě. Vášnivé polibky a vyznání lásky měla přilákat pozornost veřejnosti nejen k hvězdné dvojici, ale i k novému filmu.

Tento krok ovšem neměl očekávaný výsledek. Snímek Vanilkové nebe, který běží v kinech už druhý měsíc, nezaznamenal předpokládaný úspěch a oběť Cruise a Cruzové se ukázala zbytečná. Zbývá otázka, kam až to oba domněle zamilovaní chtějí dovést. Dříve se totiž hovořilo dokonce o svatbě.

Na premiéře filmu Mandolína kapitána Corelliho.

Na premiéře filmu Mandolína kapitána Corelliho.

Na premiéře filmu Mandolína kapitána Corelliho.