Těhotná Jennifer Lopezová (vpravo) se svým bříškem pochlubila na přehlídce s názvem Mercedes-Benz Fashion Week | foto: Profimedia.cz

Těhotná Lopezová se pochlubila bříškem, čeká dvojčata?

  • 6
Latinskoamerická zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová je konečně těhotná! S manželem Markem Anthonym čeká své první dítě. "Jennifer by měla porodit na jaře," píše americký magazín In Touch Weekly.

Šťastnou novinku se Lopezová dozvěděla při návštěvě svého gynekologa v Beverly Hills, doktora Roberta Katze, který je specialistou na plodnost.

Nejmenovaný zdroj magazínu prozradil, že se zpěvačka 12. září podrobila v New Yorku vyšetření ultrazvukem. "Podle testu byla asi ve 12 týdnu těhotenství," řekl.

Jennifer se pokoušela otěhotnět už dva roky a nakonec se uchýlila k oplodnění ve zkumavce. Podle přátel hollywoodského páru nelze vyloučit, že se manželé dočkají hned dvojího požehnání. Lékaři si totiž myslí, že osmatřicetiletá hvězda možná čeká dvojčata.

"Plod v jejím těle je uložen tak, že pro gynekologa je obtížné určit, zda tam není ještě jedno dítě," řekl přítel páru magazínu In Touch Weekly.

Novorozeně bude prvním společným potomkem Lopezové a Anthonyho. Devětatřicetiletý Marc už má z předchozích vztahů tři děti.