Diskuze

Nepouštějte si dovnitř svého dědka, ať z vás není páprda, radí Pohlreich

Zdeněk Pohlreich slaví v neděli 10. dubna 65. narozeniny. Místo odpočinku však stále vymýšlí nové projekty. Jak říká, muži po padesátce hlavně nesmí rezignovat a „pustit dovnitř svého dědka“. Šéfkuchař a podnikatel se snaží udržovat fit. Přiznává, že v poslední době je mu líto hlavně promarněného času.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FE

Mně už se Pohlreich hnusí. Vám ještě ne?

3 0
možnosti
PM

Pamatuji jak kolem let 2005-8 šla kvalita potravin dolů. Koupit v praze dobrý chléb bylo nemožné. Pak přisli pohlreich, vaněk, pořady jste to co jíte a lidé se začali víc zajímat o jídlo, vaření a hlavně kvalitu. Za mě velmi záslužní činnost i zábava.

5 0
možnosti
IM

I36v30a84n 17M76i95n24á93ř

10. 4. 2022 16:47

Jako skvělého a nápaditého kuchaře mám Pohlreicha samozřejmě rád. Přes to vše mě však vždy více upoutával - jako příkladný podnikatel. Jehotradiční oponentura všem lenošným a věčně váhajícím - "Neříkejte mi stále něco co nelze" .. se stala již takřka legendární !

3 0
možnosti
LM

V jednom z poslednich dilu mel hlasku (neco v tom smyslu): "Mozna ses lepsi kuchar nez ja, ale ja jsem v tuto chvili lepsi podnikatel a jen ti chci rict svuj nazor na to jak svuj podnik nezkrachovat"

4 0
možnosti
RP

Tak co Kříži? 32 mínusů! Spletl jsem se, už jsem se naučil počítat do 40-ti. Ouu, to potěší.

0 0
možnosti
MK

Myslím si, že Zdeněk je zbytečně skromný. Podle mého názoru má OBROVSKÝ podíl na zásadním zlepšením gastronomie v Česku.

30 1
možnosti
MK

Jakým způsobem se o to podle vás zasloužil?

4 9
možnosti
MK

Jen těžko hledat většího naboba, než je tenhle Pohlreich. Mimořádně nesympatický člověk.

8 34
možnosti
PN

Mel jsi moznost se s nim setkat a bavit? Asi ne, kdyz píšeš tyhle nesmysly.

11 3
možnosti
JK

Musím jít proti proudu. Pohlreich je obyčejný "kuchař", který zneužívá protekce rodiny ke svému podnikání, které stejně za nic nestojí. Máme zde spoustu opravdu kvalitních kuchařů, kterým P. může akorát čistit boty, ale o kterých se bohužel nemluví. Tohoto pána nemám rád, jeho pořady jsou odporné. On sám radit ostatním sice může, ale nedoporučuji to.

3 32
možnosti

Naštěstí o tom,kdo je obyčejný a kdo kvalitní nerozhodujete vy,ale počet spokojených zákazníků .

10 0
možnosti
LF

Milujem jeho programy. Veľa vecí som odpozerala,používam pri varení jeho rady. Má svoj žargóne a spôsoby, ktoré sa veľa ľuďom nepáčia. Ale nikoho nenúti pozerať,stačí prepnúť. Takže sa na nové diely teším 

13 1
možnosti
Foto

Vynikající byl v silvestrovském pořadu Sám Doma, rok už neví, kde ukazoval jak správně mazat chleba se sádlem ;-D

Apropo ten pořad celý je úžasnej R^

5 1
možnosti