Nikdy už nebudu hubená. Selena Gomezová se smířila s přibíráním po lécích

  • 68
Selena Gomezová (31) na sociálních sítích sdílela srovnání dvou svých fotografií. Na snímku z roku 2013 je v plavkách a na druhém ukázala, jak vypadá aktuálně. Pak se zamýšlela nad změnami své postavy během uplynulé dekády. V posledních letech prošla životními změnami, což se podepsalo i na její váze.

„Dnes jsem si uvědomila, že takhle už nikdy vypadat nebudu…,“ napsala k fotce v bikinách z roku 2013, kdy měla štíhlou postavu.

Zpěvačka a herečka přiznala, že z komentářů týkajících se její postavy si dříve mohla „vyplakat oči“. Dnes už vše prý vnímá jinak. „Nejsem dokonalá, ale jsem hrdá na to, že jsem taková, jaká jsem... někdy zapomínám, že je v pořádku být sama sebou,“ uvedla.

Přibrala jsem, protože si užívám, říká Gomezová po kritice postavy

Vysvětlila také, že za větší váhové výkyvy mohou léky, které užívá. A i když se v minulosti kvůli své váze trápila, teď si uvědomuje, že tento vedlejší účinek je nesrovnatelný s vlivem léků na její zdravotní stav. „Moje léky jsou důležité a věřím, že jsou tím, co mi pomáhá. Chtěla jsem jen povzbudit každého, kdo cítí stud za to, čím prochází. Nikdo nezná celý váš příběh. Takže ano, nejsem modelka. A nikdy nebudu,“ dodala.

Selena Gomezová trpí chronickým autoimunitním onemocněním lupus. Imunitní systém těla nemocného útočí na vlastní buňky a tkáně, což způsobuje zánět a poškození v různých částech těla. Zpěvačka kvůli diagnóze v září 2017 podstoupila transplantaci ledviny.

,