Diskuze

Nikdy už nebudu hubená. Selena Gomezová se smířila s přibíráním po lécích

Selena Gomezová (31) na sociálních sítích sdílela srovnání dvou svých fotografií. Na snímku z roku 2013 je v plavkách a na druhém ukázala, jak vypadá aktuálně. Pak se zamýšlela nad změnami své postavy během uplynulé dekády. V posledních letech prošla životními změnami, což se podepsalo i na její váze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Teď je teda daleko přitažlivější!

0 0
možnosti
MK

Je to kus. Už je z ní kus ženský a nemyslím tím nadváhu. Před 10 lety to byla taková lolitka, štíhlé hezké nic. Sekne jí to!

3 0
možnosti
JT

Tady se nám sešla pořádná banda vyznavačů vorvaňů a selátek

1 7
možnosti
PN

P45e64t56r 86N17o45v59á10k

16. 2. 2024 13:28

Co je na ní špatného? Mně osobně se teď líbí víc, než předtím. Má prostě pár kilo navíc, ale v jejím případě mi to přijde neskutečně sexy. Hlavně, ať se ta její nemoc drží na uzdě. Sám mám Crohnovu chorobu a budu muset do konce života (pokud se za nějaké roky nenajde způsob, jak to opravdu vyléčit) jíst imunosupresiva. Já teda po nich nepřibírám, ale pokud i sem tam musí užívat kortikoidy, tak po těch se tloustne skoro okamžitě. Když jsem byl v nejhorší fázi a ještě mi to pořádně nediagnostikoval, tak jsem za cca půl roku zhubl 20 kg. Poté jsem se dostal ke skvělému panu doktorovi co mi s tím konečně pomohl a po testech, zjistil co mi je a kortikoidy nasadil, abych se dostal z nejhoršího. Do pár dní jsem se zlepšil, začal už aspoň nějak jíst a právě i otékat. Za pár týdnů jsem ta kila měl zpět. Ona je to dobrá věc, ale zase nežádoucí účinky nestojí za nic. Každý kdo ji bude urážet, ať si napřed vyzkouší to, co musela zažívat a třeba i zažívá do teď. Já jsem vůbec nevěděl, že je nemocná. Holka drž se a hodně zdraví.

10 0
možnosti
TK
JC

J24a95n 24C95h18o48d46u68r23a

16. 2. 2024 11:24

Hoď kamenem, kdo s věkem nepřibral.

4 0
možnosti
TR

Po lécích se nepřibírá ty žádná kalorie nemají.. Přibírá se po jídle a nedostatkem pohybu.

0 15
možnosti
TT

Od kdy jsou leky bez vedlejsich ucinku? Najdete mi jeden jediny....

9 1
možnosti
SN

Chudáček. Vypadá líp než předtim a ještě jí to vadí.

5 1
možnosti
SW

Vzdy mela spis kulatejsi oblicej a mala nadvaha se tam projevi. Ted je z ni baculka, ve starem slova smyslu. Vhodne zvolene saty a liceni delaji kouzla, byt ma trosku kil navic.

3 0
možnosti
LK

To nic Seleno, já už taky ne

6 0
možnosti