Princezna Beatrice s přítelem Davem Clarkem

Princezna Beatrice s přítelem Davem Clarkem | foto: Profimedia.cz

Princezna Beatrice rapidně zhubla díky vodě a ovocné dietě

  • 20
Dvaadvacetiletá princezna Beatrice výrazně zhubla. Ještě před třemi lety ji vyfotili v plavkách coby boubelku a teď se může pochlubit štíhlou postavou. Sestřenice prince Williama cvičí, pije hodně vody a jejímu jídelníčku kraluje ovoce a zelenina.

Princezna Beatrice je štíhlejší než kdykoliv předtím. Patrně se nad sebou zamyslela i kvůli svým fotkám na pláži z roku 2008.

"Asi bych mohla shodit pár kil, možná mě tohle nakopne. Byly to hrozné bikiny, měla jsem i hezčí. Takže si za to můžu sama," prohlásila princezna tenkrát.

Princezna Beatrice v St. Barths (27.4.2008)

Britská princezna Beatrice při Londýnském maratonu

Od té doby ale postupně hubne a podařilo se jí shodit už 13 kilo. Za radikální změnou vězí hodiny cvičení a zdravá strava. Denně vypije několik litrů vody a sní obrovské množství ovoce a zeleniny.

Ve skvělé formě se předvedla i loni v dubnu na Londýnském maratonu. Na charitativní akci se objevila i se svým americkým přítelem Davidem Clarkem.
Na charitu šel také výtěžek z aukce jejího bizarního klobouku ze svatby prince Williama. Módní doplněk se prodal za 2 miliony korun (více čtěte zde).


Britská královská rodina