JK

vztahy tam právě vůbec nevznikají, druhý rande má tak jeden pár z dvaceti...ale puberťáci alespoň ztratí iluze o nahým lidským těle, většina fakt nevypadá jako z časopisů 😁

JP

J89a96n 11P79a12š52t61a

1. 5. 2024 16:14

Vždycky mě pobavilo, jak účastnice komentují velikost přirození účastníků, aniž by ho viděly,,v akci ".

Přiznám se, že výběr nahých chlapů by mě nelákal ani náhodou. Pánská přirození je to poslední, co by mě zajímalo.

RK

Ja tomu aj verím. Toto je tak špecifická zoznamka, že ľudia, ktorí tam idú musia mať spolu veľmi podobné myslenie, čo je najdôležitejšia vec vo vzťahu.

JM

Až bude tento pořad v Iránu, nebo SAE, nebo nedej Alláhu v Palestině tak mi dejte vědět 😁

MN

S tím Polskem je to ještě pikantnější. Před asi půlrokem jsem náhodou zahlédl lesbický díl. Z Polska... . Matko Boża, widzisz to!

SW

Dlouhodoby vztah je dele nez 12 h?

Nevznikaji. Je to totiz povrchni jako vetsina takovych programu, neni to zalozeno na realite, ale pozlatku, ktere se okouka po prvni stravene noci.

JP

CELOU noc? Proč dřív byly (a fungovaly) HODINOVÉ hotely?

JW

J26a17n 92W78a21l27t57e48r

2. 5. 2024 8:30

Úpadek západní civilizace v přímém přenosu

Chcete tvrdit že i v pravěku byla západní a východní civilizace? Nebo v Africe, kde v některých kmenech taky chodí nahatý?

Což o to, dlouhodobé vztahy vznikají i na nuda plážích, či v saunách. V Brně znám minimálně čtyři takové sezdané páry. Je ovšem pravda, že tady se nedá mluvit o celostátních přehlídkách.

MK

Osobně si nemyslím, že projekt v Česku dlouho vydrží. Češi jsou specifický národ, detektivky, bulvár, ale je osvěžující jak Česká televize bere sledovanost komerčním televizím.