Marta Jandová - Turecko 2008 | foto: FV Plast

Marta Jandová má nového ctitele, Sashu nahradil Francouz

  • 16
Dcera Petra Jandy z prvního manželství, zpěvačka Marta Jandová, si užívá v tureckém letovisku Belek se svou nevlastní matkou, bývalou Jandovou manželkou Martinou, a její dcerou Eliškou. Na vztah s německým zpěvákem Sashou, který před třemi měsíci skončil, úspěšně zapomíná.

Čtyři roky trvala láska zpěvačky skupiny Die Happy a úspěšného zpěváka Sashi, teď je ovšem minulostí. Zklamání ze ztráty milovaného člověka i z toho, jak se zachoval, ovšem dávno vymizelo. Marta je naopak u moře neustále přikovaná k mobilnímu telefonu. iDNES.cz zjistil, že si píše francouzsky se svým tajným ctitelem, který žije v Paříži.

Sasha
zpěvák Sasha

"Jsem v pohodě, mám tady ségru a macechu a užíváme si to. Hrozně je miluju a lituju toho, že je nevidím tak často, když žiju v Německu. Tady se jich za ten týden alespoň můžu trochu nabažit," říká Marta Jandová. Na víkend rodinu ale opustila, hrála totiž ve třech městech se svou kapelou a do Beleku se vrátila až v neděli v noci. "Kšeft je kšeft, hlavně nejde jen o mě, ale o kluky z kapely a jim tyhle důležité koncerty nemůžu zkazit," dodává zpěvačka.