Diskuze

Jsem absolutní Čechoslovák, prohlašuje Maroš Kramár

Narodil se v Bratislavě, studoval v Brně a hraje v Česku i na Slovensku. Maroš Kramár (59) pro týdeník Téma řekl, že rozdělení Československa byla na jedné straně chyba, ale uznal, že to tak nejspíš mělo být.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Perfektně česky? Tak to těžko. Kroutí to ušima.

Vždyť i v loňském rozhovoru tady na idnes (mimochodem se stejnou fotkou) se hned v titulku píše: "Kramár: Komu se nelíbí moje čeština, může jednoduše přepnout kanál."

5 0
možnosti
PM

Rozdělení? Oni chtěli a nám to bylo, tyhle dnešní Slovákočechy nemusím, když se dělila republika tak mlčeli páč měli strach že by dostali po papuli a dnes "hrdinové" Jinak příčinou rozdělení bylo že na relativně malý stát bylo příliš mnoho politiků a na všechny nezbývaly židle.

2 0
možnosti
PN

P69e17t79r 24N36e91č10a53s

2. 11. 2018 8:38

Málo koho nesnáším tak, jako tohoto člověka. Neupřímný vlezdopr.

6 2
možnosti
MN

Kňažko mi vzhledem k rozdělení státu, o což se zasloužil, nyní vadí.

5 0
možnosti
JN

Toho ani nemuzu videt. Ja jsem slusny clovek a jemu bych ruku nepodal a jeste na nej plivnul. At zustane ve sve male zemicce a a do Ceska neleze.

1 2
možnosti
JS

Za dalších sto let budem ( budou ) kdoví kdo;-D

0 0
možnosti
JN

Cesko je Cesko a nejaci Slovaci me nezajimaji. V roce 1992 jsem byl v Banske Bystrici a v hospode me neobslouzili a pry ty cehun choz k vam a tam mas krcmu. Je rok 2018 a tady v Cesku je slovaku jak v roce 1985. Proc sem porad chodi. Vsude delaji slovaci. I ten herec Knazko co byl proti cechum zase hraje v Cesku. Ze mu neni trapne.

8 2
možnosti
JS

J14a11n 17S44k77o78č81í38k

2. 11. 2018 8:29

Presne tak. Chteli se trhnout a ted je jich tady jako much. Proc nejdou na Slovensko, kdyz je u nich vsechno lepsi a vladnou si sami lepe?

8 0
možnosti
HV

Moc se omlouvám, ale já tyhle Čechoslováky nějak nemusím. Tedy vůbec. A je jedno jestli jsou to komedianti nebo politici hrající si na Pražany. A chlubí se tím co jsme jako Češi dokázali. A pan Kramár mi byl vždycky hodně nepříjemný.:-(

4 5
možnosti
JF

Mě na něm přijde sympatické, že když zde pracuje, snaží se mluvit česky.

10 1
možnosti
MJ

To je váženě Vaše jméno a příjmení? A jste i z Gorceny?8-o

0 1
možnosti
AP

A77l76e52š 38P18e28l85t

2. 11. 2018 7:28

Jsem Čech, nebo germán či kelt? Ve střední Evropě je všechno možné, je to křižovatka, kde prošly davy lidí. Tak jsem si nechal udělat test DNA. Po otcovské linii jsem z Kavkazu, snad Armén, po mateřské linii Peršan. Trochu mě to zarazilo, ale narodil jsem se v Čechách. Je to má otčina, jak říkají němci. A mám k tomu tady citový vztah. Proto Marošovi rozumím. Prožil mládí, které ho utvářelo, tady v Čechách i na Slovensku. V srdci je Čechoslovák. A srdce je víc než krev.

6 3
možnosti
VF

Není to překvapující, když se občas řeší místní geny, tak se řeší slované, keltové, germáni popř. seveřané a na nemalou skupinu mající původ řekněme na jihovýchodě se nějak zapomíná.

2 0
možnosti