Diskuze

Situace kolem Deppa a Rowlingové je hysterická, myslí si Bonham Carterová

Britská herečka Helena Bonham Carterová si se svými vyjádřeními obvykle nebere servítky. Tentokrát promluvila o své nenávisti k takzvané kultuře rušení (cancel culture). Vadí jí hlavně „hon na čarodějnice“, který podle ní zažili například Johnny Depp a J. K. Rowlingová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DJ

D13a16v42i65d 66J56e21c28h

19. 1. 2023 12:19

Revoluce požírá své děti, paní Rowlingová byla jednou z těch prvních revolucionářů, jenže pak se ukázalo, že už tak revoluční není a noví, mladí revolucionáři jí to náležitě vytmavili, "vyakčnili" jí, jako se to dělo u nás v letech padesátých, či na západoevropských univerzitách po roce 1968...;-)

2 0
možnosti
EH

Souhlas s Rickym. Cokoliv je proti názorové rozmanitosti, zavání fašismem.

Bojuje se proti nenávisti vůči vybraným menšinám, ale nenávist vůči některým skupinám je podporována.

Třeba proti konzervativcům, kteří věří na dvě vědecky prokázána pohlaví, nebo proti voličům, kteří nevolí stejně jako progresivci.

4 0
možnosti
PM

P50e76t34e10r 80M17l85i71c49h

18. 1. 2023 10:54

J. K. Rowlingova - Mno, ono, totiz, pani je mozna neonacistka. Pak by bylo jasne, proc ma takove nazory i na pohlavi a dalsi vec. Aspon, je to teda muj pohled na vec. Jeji dila se hodne podobaji uryvkum ze zivota Adolfa. Vic je to videt na te pozdejsi tvorbe, kdy do toho vlastne nacisty napasuje.

0 8
možnosti
KU

K57a89r63e54l 76U28r39b28a93n

18. 1. 2023 11:13

Vy byste se mohl živit v nějaké neziskovce. ;-D

3 0
možnosti
MZ
DU

Hyperkorektnost je druh fasizmu... smite mit vlsstni nazor jen pokud je ve shode s tih hlavnim prosazovanym. Uz jen fakt ze situaci vnimate jinak i kdyz nikomu nic zleho neprejete z vas zacne delat bepritele ktereho je zcela v poradku osocovat a napadat. Viz Rowlingova je nenavidena jen pro to ze fakt ze se najednou nevi co definuje cloveka jako zenu krom vlastniho vnimani je dost desivy. Dtto Depp ktery prisel o pracovni nabidky proto ze presumpce neviny uz nikoho nezajima. Tak ze super ze se jeste nekdo ze slavnych vubec odvazi proti tomuhle trendu hovorit.

24 0
možnosti
DB

Rowlingová má zajisté právo sdílet svoje názory, ale stejně tak ostatní lidé mají právo sdílet co si o jejích názorech myslí.

Plus teda je potřeba dodat, že se bavíme o dramatech na internetu, primárně na Twitteru a Redditu, kde řvoucí radikální menšiny z obou stran zastávají extrémní názory. Sice to nemá nic společného s názory většiny obou stran, ale normální člověk uvidí ty extrémy jak jdou do krve a řekne si že nejsou normální.

1 2
možnosti
JL

Vždycky mi byla sympatická; jsem ráda, že má kromě hereckého talentu i zdravý rozum.

27 0
možnosti
BT

má pravdu, vždycky mi byla sympatická a tímhle to jen podtrhla

34 0
možnosti
MK

v titulku jsou tři jména (asi) a ani jedno neznám

0 30
možnosti
JH

to jste hodny ze nam to sdelujete. dekujeme

28 0
možnosti