Fotbalista Adam Hložek a jeho partnerka Veronika Štůsková

Fotbalista Adam Hložek a jeho partnerka Veronika Štůsková | foto: koláž iDNES.cz

Silvestr u sparťanů a slávistů: zásnuby i dovolená v Dubaji či Ománu

  • 6
Fotbalisté hrající v české nejvyšší lize si během svátků užívali zaslouženou dovolenou. Zatímco někteří zůstali ve své domovině, jiní vyrazili za teplem. Nejoblíbenější destinace? Exotická Dubaj.

Sparťanská hvězda Adam Hložek (20) strávil Vánoce i Nový rok v Ománu spolu s přítelkyní Veronikou. Stejnou zemi zvolil pro chvíle odpočinku i další zamilovaný pár ze Sparty: Adam Karabec (18) a jeho blondýnka Sabina. 

Slávistický záložník Petr Ševčík (27) přichystal na poslední dny roku překvapení pro svou partnerkou Nikolu, s níž má syna Péťu, a požádal ji o ruku. „Yeees,“ pochlubil se fotkou z moravské obce Supíkovice, odkud pochází. O Vánocích se navíc zasnoubil i slávista Jan Kuchta s partnerkou Barborou.

Zásnuby proběhly i v kádru fotbalistů Sparty. Casper Højer (27), dánský hráč, který působí v Česku od loňského léta, požádal o ruku svou partnerku Julii. Pár spolu vychovává malou dcerku.

Sparťanský stoper Dávid Hancko (24) si zamířil prohřát kosti směr Dubaj. Se snoubenkou Kristýnou Plíškovou (29) očekávají v novém roce narození prvního potomka, dost možná to tedy byla poslední dovolená ve dvou.

Dubaj je u sportovců oblíbená dovolenková destinace. Své volno zde strávili i další sparťané: Michal Sáček (25) s partnerkou Nikou, Jakub Pešek (28) s manželkou Anetou a Lukáš Haraslín (25) se svou milou Nikol a synem.

Obránce Slavie Taras Kačaraba (26) dal přednost evropským velkoměstům a během vánočních svátků navštívil s partnerkou Bozhenou Budapešť, Vídeň a Berlín. Ukrajinský reprezentant měl na Silvestra co slavit, před pár dny totiž definitivně přestoupil z Liberce do Slavie a podepsal smlouvu na další dva roky.