Renata Langmannová v Playboyi | foto: Jan Tůma

Langmannová začala nový rok odhalením v Playboyi

  • 65
Renata Langmannová má plodné období. Na konci minulého roku předvedla svůj sexy kalendář, na začátku toho letošního svůdné fotky v Playboyi. Už ve středu ale bude muset předvést hlavně vědomosti.

"Čeká mě postupová státnice z teorie práva, která se dělá v polovině 2. ročníku," říká studentka policejní akademie a Česká Miss 2006. "Jsou na ni sice dva pokusy, ale když se mi nepovede ani jeden, mám smůlu a letím. Je to takové první velké třídění studentů."

Renata Langmannová v Playboyi
 
Na učitele prý fotografie v lednovém čísle známého pánského časopisu platit nebudou. Renata je nafotila koncem roku na Madeiře a je na nich hodně svůdná i přesto, že se ani při druhé spolupráci s Playboyem nevysvlékla docela. Poprvé to neudělala proto, že fotila ještě v období, kdy měla smlouvu s prezidentkou České Miss Michaelou Maláčovou a odhalování intimních partií svého těla si nemohla dovolit. Pokud by ovšem přišla nabídka potřetí, musela by zajít dál.

Renata Langmannová v Playboyi

"Další podobné focení by už Němci nepovolili. Teď už bych musela jít alespoň do půl těla a to já nemám zapotřebí. Alespoň ne v tomto období," míní Langmannová. O budoucnost se zatím bát nemusí, v diáři na nový rok už má termíny několika módních přehlídek a focení. No a v záloze je přece ještě místo policistky. Pokud tedy u zkoušky uspěje. "Jsem svědomitá studentka a nenechala jsem učení na poslední chvíli, takže jsem stihla projet všechny otázky. Nakonec to bude ale stejně hodně o štěstí," uzavírá.

Líbí se vám fotografie Renaty Lagmannové?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 20. ledna 2009. Anketa je uzavřena.

ano
ano 1394
ne
ne 571