Speciální filmová obálka zářijového vydání časopisu Esquire

Speciální filmová obálka zářijového vydání časopisu Esquire | foto: MAFRA

Magazín Esquire otevře na karlovarském festivalu speciální studio

  • 0
Měsíčník Esquire bude mít na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech multifunkční prostor. Návštěvníci festivalu se tu mohou naživo setkat se členy redakce i s celebritami, využít služeb barbera, stylisty, tatéra nebo make-up artisty či nahlédnout do zákulisí příprav pánského časopisu.

Esquire studio v prostorách Grandhotelu Pupp bude návštěvníkům k dispozici každý den od 20. do 28. srpna mezi 11. až 21. hodinou.

Pod taktovkou měsíčníku Esquire návštěvníky festivalu čekají i dvě speciální události. V Esquire studiu v sobotu 21. srpna představí značka Festka, výrobce kol na zakázku, svůj nový, dlouho očekávaný model a v klubu Peklo ve středu 25. srpna propukne Esquire party s populárním rapperem Yzomandiasem.

Ve Varech vrcholí přípravy na festival, stanové městečko otevře ve čtvrtek

„Jsem nesmírně rád, že jsme se jako první pánský časopis v Čechách stali mediálním partnerem tohoto významného festivalu. Věřím, že z letošního úvodního počinu vzejde dlouhodobá tradice a spolupráce,“ uvedl šéfredaktor Esquiru Petr Matějček.

Časopis Esquire kromě speciálního pop-upu připravil s novým vydáním i speciální filmově laděnou obálku u příležitosti světové premiéry filmu Zátopek. V rámci slavnostního uvedení filmu na trh bude přednostně distribuováno dvě stě výtisků s tématickou obálkou. Číslo bude následně od 26. srpna zařazeno také do prodeje.

Magazín Esquire patří do portfolia mediální skupiny MAFRA.


Video