Diskuze

Proběhnou poslední testy ve školách, podle ministerstva další nemají smysl

V pondělí 15. listopadu se budou testovat na covid-19 neočkované děti ve školách ve 23 okresech, ve kterých v pondělí 8. listopadu proběhne první kolo testování. Rozhodla o tom dnes hlavní hygienička Pavla Svrčinová. Dále už ministerstvo zdravotnictví žáky testovat neplánuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J31o86s16e35f 34N44o11v38á35k

8. 11. 2021 10:24

než začnete jásat nad tímto závanem rozumu, tak vězte, že tahle dáma si bere za vzor Rakousko a jejich teror.

0 0
možnosti
MM

Ani ty první neměly smysl :)

0 0
možnosti
MD

Vtipne...Par dnu zpatky zase mleli neco o pravidelnem plosnem testovani...

Pravda je ale takova, ze ty testy jsou opravdu k nicemu...Jednoduse a proste ag test neni urcen na testovani jedincu bez priznaku nemoci...neprimo je to i v pribalovem letaku..Vsechno by vyresilo kdyby nemocni lide nechodili do prace/skoly. Test nikdy nikoho nevylecil! Normalni svet ale uz bohuzel nenastane.

5 0
možnosti
JV

J54a60n 81V35i73n16t93r

8. 11. 2021 2:48

Ale ty testy, které dávají spoustu falešně pozitivních výsledků, jsou skvělé na vytváření a udržování mediálního obrazu strašné pandémie ....

3 2
možnosti
HL

Jasne, tak epidemie roste, cisla rostla, tak zpoplatnime testy pro dospele a deti testovat nebudeme a je po epidemii.

Mohla by tahle vlada i se Svrcilovou konecne prestat strkat kebule do pisku jak pstros a zacit neco delat? Aha, ja vim, neco delat neumeji, umeji jen a vyhradne buzerovat lidi.

1 1
možnosti
JV

J78a81n 74V92i83n82t67r

7. 11. 2021 23:10

Ty testy neměly smysl nikdy. Tedy vlastně nějaký smysl měly. Pár lidí si na nich pořádně namastilo kapsu. Určitě u nás přibylo pár nových milionářů nebo spíš multimilionářů. Ty peníze ti darebáci ukradli nemocným ...

4 8
možnosti
KS

Jen bych upozornil, že dnes je multimilionář, kdejaký vlastník 3+1 v paneláku. Víme, pane Vintr? :-P

3 1
možnosti
LU

Jinými slovy....víme, že je to k prdu, tak to zopakujeme ještě 2x a pak dost. Tryská z toho ta odůvodněnost, smysluplnost a péče řádného hospodáře...je šmejdské a hloupé. Jen využívají, že děti mají nahnané ve školách a jsou poslušné...vydírají rodiče šikanováním neotestovaných dětí viz. Instrukce, kterou jsme obdrželi mailem: "Dítě které se neotestuje musí nosit po celou dobu pobytu ve škole respirátor, nesmí se účastnit tělocviku, nesmí zpívat je li méně než 2m od spolužáka a v jídelně musí mít odstup min. 1.5 m od ostatních." Tyhle odporné výhružky mají za cíl jen odvest pozornost od toho, kolik nás ta sranda kolem testování ve školách už stála.

9 0
možnosti
GK

Video s Prymulou jsi viděla? Bylo to na CNN prima, kde on na plnou hubu řekl, že děti musí nosit roušky, protože oni jinak nevědí jak na rodiče. ta arogance z něho přímo čišela. Nemám pro něj slušných slov.

10 0
možnosti
TK

Takze oni naprosto presne vedi, proc je to k nicemu? A driv to nevedeli? A kdo ty miliony zbytecnych testu zaplati? Vojtech nebo Babis?

3 0
možnosti
JM

A víte, že 5y testy , které nemají smysl budeme platit všichni? Na tohle jste chtěli odvést daně?

2 0
možnosti
JS

Hlavne neockovat s Pfizer vakcinou,vyzkumnici upozornuji na data integrity. https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

0 0
možnosti
Foto

Tak proč sakra zítra budeme testovat ve škole přes 500dětí????

1 0
možnosti
DR

Protože ty testy smysl mají.

1 1
možnosti