Diskuze

Severočeši nevnímají kraj negativně, ukázal průzkum ústecké univerzity

Severočeši se nevnímají jako lidé žijící v chudém a problematickém kraji a nevnímají se jako chudší proti jiným. Názory obyvatel v Ústeckém kraji zkoumal tým vědců z katedry geografie Přírodovědecké fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

V Ústeckém kraji je ta nejlepší voda jako jsem kdy pila. Hlavně voda z Flájí. Krásná příroda. Kavyková step, což je velká rarita na Ranné. Krásné město - Teplice, Louny, Kadaň. Hlavně historická centra a v Teplicích hezké německé, měšťanské vily a lázeňská architektura. Levné byty v porovnání se zbytkem země. Dobrá dostupnost do Německa - na nákupy, ale také do práce. Ústecký kraj není špatný kraj a byl byl lepší, kdy nebyl odkladištěm asociálů a nemakačenek. Most, Jiřetín, Chomutov, Litvínov, Janov jsou prostě města s obrovskými sociálními problémy.

6 0
možnosti
PN

Pššt, přece nechcete aby se to profláklo, že to tam je dobrý a následně začaly nájezdy na sever z asie (ehm.. moravy)..

0 0
možnosti
AM

Neznám krásnější kraj než Krušnohorsko.

1 0
možnosti
VS

Je to tak, až po odstěhování pryč jsem najednou začal od intelektuálů slýchávat řeci o hnusných sudetech, o problémech s Němci atd., přitom v praxi tam je život naprosto v pohodě a to i v Mostě ;) nové silnice, spousta zeleně, hromada míst k návštěvě...

3 0
možnosti