ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: ÚZSVM

Policisté dopadli muže, který napadl hosty v klubu. Našli ho v Rumunsku

  • 0
Policistům se podařilo dopadnout a zadržet 25letého cizince, který 10. března napadl hosty teplického hudebního klubu a pobodal při tom mladého muže. Pachatel, který z místa činu utekl, se snažil skrýt v zahraničí, našli ho totiž v Rumunsku.

Útočník byl obviněn z ublížení na zdraví, výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. „V případě odsouzení mu hrozí v krajním případě až deset let za mřížemi,“ poznamenal mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

V neděli 10. března pachatel napadl hosty teplického hudebního klubu. „V ranních hodinách po předchozí slovní rozepři s jedním z poškozených, který opilého muže vybídl, aby prostory podniku opustil, došlo k fyzické potyčce, během níž pachatel zaútočil na jednoho z hostů nožem,“ popsal Vítek.

Útoční se několikrát pokusil mladého muže zasáhnout do zad. „Při tom došlo k bodno-řeznému zranění poškozeného, které si vyžádalo převoz do nemocnice,“ doplnil Vítek s tím, že další dva muži utrpěli lehčí zranění, když se agresora snažili zpacifikovat.