Diskuze

Petr Fejk by mohl vést zoo v Ústí nad Labem, postoupil do finále konkurzu

Ústí nad Labem má dva kandidáty na nového ředitele zoologické zahrady. Vybírat se bude mezi někdejším dlouholetým šéfem pražské zoo Petrem Fejkem a Ilonou Pšenkovou, která v ústecké zahradě pracovala jako zooložka a nyní působí na Veterinární univerzitě v Brně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P25e51t65r 92Č32i22h12á33k

21. 4. 2021 1:39

Ústí bylo vždy pro odpadliky ideální. V Liberci by neuspěl.

0 0
možnosti
JH

Ústecká zoo buď potřebuje zásadní změnu, nebo zavřít. Je to asi nejsmutnější zoo v Česku.

I v Ústí by šlo provozovat tak dobrou zoo, jako je třeba ve Zlíně.

2 0
možnosti
MS

Byl jste v Brně? Horší ZOO v CR asi není. Klidně ji můžou zavřít.

1 2
možnosti
JK

Za průšvih s utopenými a zastřelenými zvířaty při povodních měl sedět a ne kandidovat na ředitele jinde. Pamatuju si, jak v jednom ranním Tv vysílání na začátku povodní prohlašoval, jak jsou na povodně připravení a jsou schopní přesunout všechna ohrožená zvířata do bezpečí. Evidentně byli připravení s kulovnicí, když pak stříleli slony.

2 8
možnosti

Takhle, pana Fejka opravdu nemám v oblibě, ale obviňovat ho zrovna z tohodle je velmi nespravedlivé. Byla to první gigantická povodeň po více než 100 letech a všichni byli do poslední chvíle mystifikováni povodím Vltavy, že nic nehrozí. Když pak avizovali, že se přižene obrovský průšvih, bylo už hůř jak pozdě. Za dané situace se v Zoo udělalo maximum, víc asi opravdu nešlo. Jako krizový manažer je Fejk dobrej, jako ředitel zoo není dobrej. Otázka, je co momentálně Ústí chce či potřebuje.

5 1
možnosti
TL

Ono je to "trochu" jinak. Petr Fejk onen konkurs vyhrál, jen ho rada města odmítla jmenovat.

0 0
možnosti
AP

A90l34e13š 73P40r97o63k97o10p

15. 4. 2021 14:42

V tomhle musí být předem jasno, stejně tak jako v záležitosti českého národního domu v USA - Pracovníci zoo: Fejk se nestaral o zvířata

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/pracovnici-zoo-fejk-se-nestaral-o-zvirata20091029.html

4 2
možnosti
TP

Ale oni ho nevybrali proto, aby se staral o zvířata. Má jako zkušený manažer zachránit ZOO ("firmu") před záhubou. Říká se tomu krizový manažer. Zde se řeší ekonomická krize a tam by pomoci mohl. Povodeň v Ústecké zoo nehrozí, takže chyby z povodňové krize nevstupovali do vývěrového řízení :-)

2 1
možnosti

tak v pražské zoo už se dostatečně předvedl, všichni byli rádi, když odešel.

5 2
možnosti

Tak předvedl se zprvu dobře, pak špatně. Ano, odešel později než měl, ale naštěstí měl zase dost soudnosti, že odešel. Taky se tam mohl držet křesla dalších 10 let a to by bylo opravdu velmi špatné.

2 1
možnosti