Diskuze

Vězeň Rath bude pracovat v nemocnici, neslo se mezi lékaři. Šlo by to stěží

Za korupci odsouzený David Rath má za sebou dva týdny ve vězení. Zatím je stále v Teplicích, kam nastoupil. Jelikož má vydělávat i na úhradu desetimilionové finanční sankce, začala se mezi lékaři na severu Čech šířit zvěst, že půjde pracovat do nemocnice v Duchcově. To se ale s největší pravděpodobností nestane.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Proč by nemohl ordinovat ve vězeňské nemocnici??Odtamtud by asi neutekl,že.Zase jsme u lidí co myslí v úrovni stolu.Nebo chcete tady mít ty lékaře z Afriky,inženýry ze středního východu??

1 1
možnosti
JB

J78a11n 22B34a52r78t90o16š

23. 10. 2019 9:11

Jj, Rath bude léčit v lokální nemocnici, a protože je nedostatek soudců, mohli by také soudci za katrem chodit vypomáhat do lokálních soudů... Snad platíme daně od toho, aby kriminálníci jako je Rath maximálně tak hrabali listí.

2 5
možnosti
JH

Já jsem pro. Jen ať pracuje a z platu splácí tu pokutu. Jako lékař nepochybil, takže není důvod aby doktořinu nevykonával, aspoň bude užitečný.

5 0
možnosti
LD

Já bych ho nechal v nemocnici mýt zadele na LDN.

5 0
možnosti
RP

Mě to přijde logické, aby mohl dělat doktořinu... Za prvé mu nepropadnou papíry a za druhé bude aspon užitečný....

4 0
možnosti
Foto

J38a55n 13B90r92a18u44n

23. 10. 2019 1:12

a v prouhatém plášti i zábavný.

2 0
možnosti
Foto

Když bude sedět ve vězení tak z toho společnost má jen náklady, když bude ošetřovat na ambulanci pacienty tak je to lepší řešení.

4 0
možnosti
ZJ

Věznice Shawshank, ale bez vykoupení 

1 0
možnosti
Foto

Teplická věznice je jedna z nejlepších v ČR. Tímto zdravím jejího ředitele a osazenstvo.

0 0
možnosti
Foto

Jinak, v západních zemích je běžné, že člověk který má takové znalosti, může například během týdne provozovat svoji praxi lékaře a v pátek nastoupí do vězení až do neděle. Samozřejmě praxi provozuje zadarmo.

4 0
možnosti
Foto

Taknějak je však po těch letech obstrukcí trochu obtížné uvěřit tomu, že Rath bude tak dlouho vyřazen z ČSSD. Tam přece potřebují každou kušnu.

2 1
možnosti
IV

"Dne 16. května 2012 vystoupil z ČSSD."

0 0
možnosti
Foto

Karel Marx napsal: "inteligence je schopnost, přizpůsobit se změnám prostředí". Nemohu, než Karlovi dát za pravdu. V novém prostředí bude mít David Rath příležitost, svůj fištrón předvádět.

2 0
možnosti