inline maraton

inline maraton

Rádi bruslíte? Můžete si zazávodit u veslařského kanálu i na Šumavě

  • 0
Zazávodit si, jen tak se projet na kolečkových bruslích, poslechnout si koncert nebo zhlédnout exhibici. To vše můžete zvládnout během příštích šesti měsíců na osmi místech Česka v rámci 02 InLine CUPu 2009, jenž startuje už tuto sobotu v Plzni na Lopatárně.

Prvního závodu se zúčastní i herečka Ullrichová, tedy Zuzana ze seriálu Ulice, která je zároveň hlavní tváří bruslařské série.

Kalendář

23. 5. Plzeň, Lopatárna
30. 5. Napajedla, centrum
6. 6. Opava, Městské sady
20. 6. Praha, Stromovka
16. 8. Šumava, Nová Pec - Stožec
22. 8. Liberec, Vesec
5. 9. Černošice, Mokropsy
3. 10. Račice, veslařský kanál

Bližší informace
k jednotlivým závodům najdete na www.O2inlinecup.cz.

Registrace pro příchozí probíhají zpravidla v dopoledních hodinách. "Každý závod je specifický, má svou atmosféru," říká ředitel nového ročníku Martin Dvořák. "V Plzni se například můžete těšit na velmi přehlednou a pěknou trať, která startuje na Lopatárně. Šumava zase nabídne drsnou horskou krajinu. Budeme sportovat ve městě i v přírodě."

Opava se bude moct pochlubit speciální noční jízdou. V Praze se soutěž uskuteční ve Stromovce, kde budou připraveny závody na pět kilometrů, ale i nesoutěžní tratě. Finálový závod se uskuteční v říjnu na okruhu kolem račického vodáckého kanálu.

Zúčastnit se může každý, kdo se cítí zdráv a má dostatečné vybavení. Na místě bude i půjčovna bruslí, pro zájemce tedy nebude problém si je zapůjčit nebo si vyzkoušet úplně nové. Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program, který nabízí masáže od profesionálů, trampolíny, večerní koncerty nebo školu brzdění.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž