Hvězdný rock tahače neozdobí

  • 4
Most - Původně plánovaný koncert rockových legend Slade a Uriah Heep na diváckém svahu Autodromu v Mostě organizátoři kvůli škodám po záplavách zrušili. Koncert byl plánován na příští sobotu. Spolupořádající agentura Interkoncerts má totiž problémy s technickým zabezpečením koncertu, neboť má skladové prostory v zatopeném pražském Karlíně. Vstupenky se vracejí v místech, kde byly zakoupené, prodejce za ně vyplatí plnou cenu. Závodu evropského poháru tahačů se záplavy nijak nedotknou.

Od 30. srpna do 1. září se tak na mosteckém autodromu objeví pohár nejsilnější závodních trucků v obou kategoriích - Super Race Truck i Race Truck. Zároveň se diváci mohou těšit na nejprestižnější okruhový závod Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup a nejstarší český okruhový závod MATADOR - Škoda Pick-up Free Style.

Hostem víkendu by měl být podle informací pořadatelů i nejlepší hokejista světa Jaromír Jágr. Do Mostu také zavítají Daniel Hůlka, Leona Machálková a Karel Černoch z muzikálu Monte Cristo. Na diváckém svahu mosteckého autodromu se na neděli připravuje i jejich autogramiáda.  Pro návštěvníky je připravená i řada dalších atrakcí.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž