Diskuze

Basketbalový home office. Nymburk zůstává ve střehu

Pro basketbalisty Nymburka by letošní sezona mohla být nejúspěšnější v historii. Tým namixovaný z vynikajících českých reprezentantů a ambiciózních cizinců má našlápnuto k postupu do Final Four prestižní Ligy mistrů. „I z tohoto důvodu nás aktuální situace okolo pandemie koronaviru velmi mrzí,“ přiznal Ondřej Šimeček, výkonný ředitel nymburského klubu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L54u58d80ě68k 59V31i55n82č

18. 3. 2020 10:22

Je mi z toho velmi smutno. Vím, že dotazy pokládal pan redaktor, ale v celém článku není ani jednou zmíněno slovo ZDRAVÍ, ani žádné synonymum toho slova ani nic podobného.

Jak rád bych se v souvislosti s Nymburkem a jeho tolika všestranně harmonicky rozvinutými jedinci, s předpokládanou vysokou odolností dočetl, že zašli třeba za tím nedávno zmiňovaným pánem, kterému dali za přítomnosti televizních kamer a reportérských fotoaparátů televizní přístroj a třeba mu jen zamávali přes okno ...

Hlavně se pánové pořádně připravte na něco, co 99,9% národa v těchto dnech vůbec nezajímá. Prakticky nikoho nezajímá KNBL, CHL, kvalifikace na OH ani vlastní OH,

Píši to záměrně v oponentské režimu, protože mě a lidem z mé "komunity" přijdete jak z jiné planety a odtrženi od reality.

Krmit nás každý den nějakým takovým PR článkem (včera prémiový plán B) se může stát kontra produktivní.

0 0
možnosti

J64a14k48u54b 45Š56o65l88c

19. 3. 2020 9:23

Někoho třeba zajímá, co bude potom, až tato epidemie zmizí.

0 0
možnosti