Letní kuchařka
Letní menu z Polska ve vaší kuchyni
Kuchyně našich severních sousedů je sladká jako lesní plody, voní koprem a bez zelí, cibule a...
Vzhůru ke grilu na pstruha, králíka či kuře
Nic tak nelahodí chuťovým buňkám i čichovému aparátu jako čerstvě grilované maso. A navíc pod širým...
Tipy a triky pro grilování
Pokud chcete vašemu grilovanému pokrmu dodat orientální příchuť, přidejte do marinády trochu sójové...
Lahodné koktejly pro žhavé léto
Jsou lahodné, osvěžující a krásně vypadají. Máte rádi koktejly? Nabízíme několik receptů pro...
Jahody a co jste z nich ještě nikdy nedělali
Zapomeňte na cukr a šlehačku. Čerstvé bylinky, aromatický likér nebo portské dodají jahodám mnohem...
Grilování je umění
Grilovací sezóna začíná. Chcete-li si na grilu připravit opravdovou lahůdku, musíte se řídit...
Saláty mohou v létě nahradit hlavní jídlo
V letních měsících, kdy rtuť teploměru vyšplhá někdy až ke třicítce, má málokdo chuť na kachnu a...
Houby, nejen s octem nakyselo
"Už minula doba, kdy se podávaly obědy, a hlavně večeře složené z nekonečné řady chodů. I...
Živáňská v alobalu
Budete trávit víkend na chatě nebo na chalupě a přijede Vám návštěva? Skvělým pohoštěním pro ně...
Zapékanky
Večerní návštěva už je tu coby dup a klasické chlebíčky jste minule u nich jedli vynikající....
Marinované vuřty
Namísto večeře, nebo jako pikantní předkrm, se v létě skvěle hodí marinované vuřty s cibulí....
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny