Kubánské picadillo

nehodnoceno

Vyzkoušejte tuto výbornou karibskou specialitu.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 45 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    591 KCal

    27 %

    25 %

  • Energie

    2472 KJ

    27 %

    25 %

  • Sacharidy

    16,6 g

    19 %

    17 %

  • Vláknina

    2,9 g

    10 %

    10 %

  • Bílkoviny

    34,3 g

    54 %

    50 %

  • Tuky

    36,6 g

    56 %

    52 %

  • nasycené

    8,6 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Omyté papriky zbavíme semeníků a nakrájíme na kostky. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Cibulky nakrájíme na kolečka.
  2. V pánvi nahřejeme olej, přidáme maso a restujeme za stálého míchání asi 10-15 minut. Přidáme cibuli, česnek a protlak, společně 5 minut restujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a přidáme římský kmín.
  3. Do směsi přilijeme asi 200 ml vody a vaříme dalších 10 minut, poté přidáme zeleninu. Společně vaříme opět 10 minut. Jakmile je maso měkké přisypeme olivy, jarní cibulku a rozinky, promícháme a vaříme posledních 5 minut.
Autor:

Podobné recepty

Perfektní svíčková s karlovarskými knedlíky

Jak název napovídá, na této svíčkové si opravdu pochutnáte.

Losos s bylinkovou krustou

Vyzkoušejte recept, který se hodí nejen na slavnostní příležitosti.

Šunkofleky

Na této klasice si pochutná si celá rodina.

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Lépe připravenou panenku jste snad ještě nikdy nejedli a pohodlně si ji můžete připravit doma.

Špagety s omáčkou a bazalkovým pestem

S těmito špagetami se budete cítit jako na dovolené v Itálii.