Kubánské picadillo

nehodnoceno

Vyzkoušejte tuto výbornou karibskou specialitu.

Obtížnost

Střední

Vaření 45 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Omyté papriky zbavíme semeníků a nakrájíme na kostky. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Cibulky nakrájíme na kolečka.
  2. V pánvi nahřejeme olej, přidáme maso a restujeme za stálého míchání asi 10-15 minut. Přidáme cibuli, česnek a protlak, společně 5 minut restujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a přidáme římský kmín.
  3. Do směsi přilijeme asi 200 ml vody a vaříme dalších 10 minut, poté přidáme zeleninu. Společně vaříme opět 10 minut. Jakmile je maso měkké přisypeme olivy, jarní cibulku a rozinky, promícháme a vaříme posledních 5 minut.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    591 KCal

    27 %

    25 %

  • Energie

    2472 KJ

    27 %

    25 %

  • Sacharidy

    16,6 g

    19 %

    17 %

  • Vláknina

    2,9 g

    10 %

    10 %

  • Bílkoviny

    34,3 g

    54 %

    50 %

  • Tuky

    36,6 g

    56 %

    52 %

  • nasycené

    8,6 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Podzimní kuře

Podzimní kuře chutná skvěle s bramborovým pyré.