Piškotová roláda
Střední
60 min
Chtělo by to něco sladkého ke kávě? Pak si připravte tuhle báječnou nadýchanou roládu.
Krémová česneková polévka
Střední
40 min
Perfektní polévka nejen na „vyproštění“ po bujaré oslavě rozvolňování, ale klidně jen tak k obědu nebo k večeři.
Polévka s kyselými okurkami
Střední
45 min
Uvidíte, jak si na této okurkové polévce pochutnáte.
Sezamové bulky
Střední
45 min
Upečte si nadýchané pečivo, které můžete podávat třeba k snídani.
Tvarůžková pomazánka
Lehké
15 min
Tvarůžky - jedni je milují, druzí je nemohou cítit. Přesto tento zrající sýr patří mezi české delikatesy, které je možné použít prakticky do jakéhokoli sýrového receptu. Nejvíce si je ale vychutnáte jako pomazánku s čerstvým pečivem.
České koláče s tvarohem a povidly
Střední
50 min
Kynuté koláče jsou klasikou nejen o Masopustu, ale hodí se ke každé slavnostní příležitosti v Čechách i na Moravě.
Fazolová polévka
Lehké
75 min
Hustá fazolová polévka je skvělá pro zahřátí v chladných dnech, zejména pokud do ní přidáte chilli. V tom případě bude hřejivý efekt dvojnásobný.
Segedínský guláš
Lehké
70 min
Co je lepší než guláš? No přece segedínský guláš! Připravte si maďarskou klasiku, kterou milují dospělí i děti.
Skořicové šneky s cukrovou polevou
Střední
80 min
K podzimu tento nadýchaný dezert prostě patří. Posaďte se ke kamnům v kardiganu nebo se zabalte do deky, na klín si dejte knihu, po ruce mějte kávu a hned vedle talířek s touto sladkou dobrotou. Už nic vám nebude chybět.
Velikonoční hlavička
Lehké
105 min
K tradičním pokrmům patří ve většině českých domácností o Velikonocích hlavička s uzeným masem.
předchozí | ... 6 7 8 9 10 11 12 ... | další |