Tvarohový beránek
Lehké
80 min
Tvarohový beránek je vláčný a vždycky se povede. Uvidíte, že jeden nebude stačit.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek
Střední
90 min
Čeká vás v rodině slavnostní událost? Tento hlavní chod bude chutnat všem.
Koblihy s pomerančovým krémem
Střední
60 min
Těmito luxusními koblihami ohromíte úplně každého.
Řezy špička
Střední
80 min
Tyto vánoční řezy chutnají přesně jako oblíbené špičky z cukrárny.
Kuře s jarními bylinkami a květákem
Střední
140 min
Květák nemusíte pouze smažit. Upečte ho společně s kuřetem.
Mazanec podle Heleny Růžičkové
Střední
60 min
Herečka uměla nejen lidi rozesmát, ale i dobře pohostit. Na její velikonoční mazanec pěli chválu její herečtí přátelé a kamarádi. Vyzkoušejte ho také.
Kokosové kremeše
Střední
70 min
Klasické krémové řezy asi znáte, ale tato rafinovaná kokosová varianta vás určitě mile překvapí.
Křenová omáčka
Střední
30 min
Máte chuť na omáčku? Uvařte si tuto křenovou. Nejlepší je s knedlíky a uzeným masem.
Kynutý houskový knedlík
Střední
20 min
Kupované knedlíky se nemohou těm domácím vyrovnat, přitom příprava není nijak složitá. Nejdelší dobu strávíte čekáním, až těsto vykyne, nebo vařením. Ale to jsou činnosti, které se „dělají samy“ a nijak vás nezdrží od jiné práce. Zkuste recept šéfkuchaře Václava Friče.
Velikonoční hlavička
Lehké
105 min
K tradičním pokrmům patří ve většině českých domácností o Velikonocích hlavička s uzeným masem.
předchozí | ... 4 5 6 7 8 9 10 ... | další |