Tvarohový beránek

Lehké

80 min

Tvarohový beránek je vláčný a vždycky se povede. Uvidíte, že jeden nebude stačit.

Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek

Střední

90 min

Čeká vás v rodině slavnostní událost? Tento hlavní chod bude chutnat všem.

Koblihy s pomerančovým krémem

Střední

60 min

Těmito luxusními koblihami ohromíte úplně každého.

Řezy špička

Střední

80 min

Tyto vánoční řezy chutnají přesně jako oblíbené špičky z cukrárny.

Kuře s jarními bylinkami a květákem

Střední

140 min

Květák nemusíte pouze smažit. Upečte ho společně s kuřetem.

Mazanec podle Heleny Růžičkové

Střední

60 min

Herečka uměla nejen lidi rozesmát, ale i dobře pohostit. Na její velikonoční mazanec pěli chválu její herečtí přátelé a kamarádi. Vyzkoušejte ho také.

Kokosové kremeše

Střední

70 min

Klasické krémové řezy asi znáte, ale tato rafinovaná kokosová varianta vás určitě mile překvapí.

Křenová omáčka

Střední

30 min

Máte chuť na omáčku? Uvařte si tuto křenovou. Nejlepší je s knedlíky a uzeným masem.

Kynutý houskový knedlík

Střední

20 min

Kupované knedlíky se nemohou těm domácím vyrovnat, přitom příprava není nijak složitá. Nejdelší dobu strávíte čekáním, až těsto vykyne, nebo vařením. Ale to jsou činnosti, které se „dělají samy“ a nijak vás nezdrží od jiné práce. Zkuste recept šéfkuchaře Václava Friče.

Velikonoční hlavička

Lehké

105 min

K tradičním pokrmům patří ve většině českých domácností o Velikonocích hlavička s uzeným masem.