Diskuze

Dívka surově zbila spolužačku. Poté zavolala matce o cigarety na uklidnění

Patnáctiletá dívka surově zmlátila svou spolužačku v jedné ostravské prodejně. Po příjezdu strážníků si agresorka zavolala matce o cigarety. S arogancí pak hlídce vysvětlila, že bere prášky na potlačení agresivity.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to dokladem pokroku. Již 15letá dívka pochopila, co znamenají lidská prává a multikultiralismus - tzn. beztrestná možnost vysmívat se orgánům výkonné moci a použít je ve svůj prospěch. Nedávnou jsem se kousla a opravdu přečetla budovatelský román Rodá záře nad Kladnem. Ke čtení to fakt není, člověk musí být hodně tolerantntí vůči literární (ne)schopnosti autora, ale zajímavé je, že se filosofické principy protežování dělnické třídy, ehm, tedy pardron... malomyslných volidů stále vracejí, ba co více, dostávají větčí a větší podporu.

2 0
možnosti
MS

Od 15 let je v CR tresti odpovednost. Nerozumim tomu proc mestaci nepredali Policii CR a resili to pouze predanim potomka rodici. Jenom se to odlozilo na dalsi utok v budoucnu.

1 0
možnosti
JL

To jste přestřelil, pokud jste si z nás teď nevystřelil.

0 0
možnosti
MK

Jak informovali OSPOD, snad odmašťovnu ne? Tam totiž ten hajzlík patří.

2 0
možnosti
LR

Já jednou řešila anonym, který oznámil že chlapec xy každé ráno musí mít kafe a cigaretu, jinak nejde do školy. Matka (mimořádně inteligentní) mi na to odpověděla, že její syn kafe nepije.

1 0
možnosti
LH

Cigarety pomáhají uklidňovat, aha. Kromě situací, kdy dojdou, to pak dopadá trochu opačně.

1 0
možnosti
TM

Pokud nejde ovládat agresivita, určitě jde ovládat kam ta agresivita míří. Mohla si dát 1000 kliků, k tomu 1000 dřepů, 1000 sklapovaček + 10 km rychlého běhu a nevěřím, že by se ji ta agresivita stále držela.

5 0
možnosti
JK

Oni patnáctiletí lidé ještě nedostávají dávky, že jim musí cigára kupovat rodiče? Snad se to brzy změní. I patnáctiletí lidé musí mít nárok na dávky.

9 0
možnosti
MS

Ma narok na davky uz nyni.

1 0
možnosti