Diskuze

Ruští Noční vlci navštívili Frýdek-Místek, znovu se do Česka vrátí v neděli

Do Frýdku-Místku dorazil ruský motorkářský klub Noční vlci, který je blízký prezidentu Vladimíru Putinovi. Ruští motorkáři tvrdí, že slavnostní jízdou uctívají padlé vojáky Rudé armády za 2. světové války. Kritici však v jejich spanilých jízdách vidí především ruskou propagandu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ze nejedou na Dalny vychod uctit padle a obeti toho ksindla Stalina v gulazich....

7 0
možnosti

Aha, tak kvuli nim mobilizoval pan general Pavel... holt, hrozba z Ruska je hrozba z Ruska.:-)

1 3
možnosti

Reklamu jim děláte dobrou. To ty blbečky prostě nemůžete jednoduše ignorovat?

4 3
možnosti
RS

Vyžeňte tu proputinovskou havěť.

2 3
možnosti

..u nás v Rožnově se dvakrát ročně koná sraz českých, polských, německých a rakouských motorkářů (i z jiných zemích, ale uvedl jsem ty nejpočetnější)..jsou jich tady v campu celý víkend desítky, neli stovky...v sobotu dopoledne dělají tzv. spanilou jízdu kolem rožnovského náměstí a okolí Rožnova...je to často pěkný pohled na vyleštěné stroje, které jsou často unikáty (především výbavou)..ale nepíše o tom ani valašský Jalovec, což je jeden z mála lokálních tzv revolverových plátků u nás..nechápu proto, proč musí o skupině několika několika málo motorkářů mluvit dokonce náčelník štábu NATO a psát veškerý tisk u nás...!;-D;-D..já na tom žádnou ruskou propagandu nevidím..snad jen to, že i Rusák si dnes může koupit Harleye nebo silného Bavoráka...;-D..ale to je všechno;-D

5 2
možnosti
Foto

Každá blbinka se hodí, najde swe dost takových, co už vidí ruskou propagandu i v Labutím jezeře. Mne tak napadlo, jak špatně na tom asi NATO je, když musí řešit pár chlápků na motorkách. Nevím, proč by neměli jako každý rok uctít památku padlých vojáků vlastního národa. Propagandu dělá právě nato a naši, takové Rudé právo naruby, tenkrát se dštila síra na Amíky, dneska obráceně. Jen rozum se krčí někde v koutě :-/

2 2
možnosti
LH

A že nevyrazí na ruských mašinách? Sankce jim prý náramně pomohly zlepšit technologie ;-)

12 3
možnosti
VP

víte někdo kudyma přesně pojedou, půjdu je taky uvítat. prý mají i pěkné zahraniční stroje

3 2
možnosti
LF

Prahu pomáhali osvobodit Vlasovci, po nepohodě z pražsakými radními si to namířili na Plzeň, kde se nechali vzít do zajetí Američany, ti je ovšem vydali sovětským velitelům a ti je pověsili, zakatrovali, či poslali na Sibiř, to je skzutečná pravda o Vlasovcích.

9 0
možnosti
RS

Stejně jako zavraždili nebo poslali do Gulagů sovětské vojáky, kteří se vrátili ze zajetí. To je skutečná pravda o Rusácích.

6 0
možnosti
PT

P14e68t60r 39T54i22c62h91ý

4. 5. 2018 13:01

Rusaky rad nemam, ale aby se z vyletu nekolika motorkaru delalo halo, mi prijde zbytecne.

5 3
možnosti
LZ

Přesně, nenapsat o výletě 20 motorek, tak o nich skoro nikdo neví, na každém motorkářském srazu je jich 100x víc.

0 0
možnosti
PS

Kdepak jsou červené karty?

Že by strach z motorkářských pěstí?

2 3
možnosti