Diskuze

Frýdek-Místek čekají těžké časy, město ucpou opravy

Projet Frýdkem-Místkem v průběhu dne je nesnadné. Od začátku dubna půjde podle všeho o ještě mnohem obtížnější úkol. Silničáři totiž začnou opravovat zdejší ulice hned na několika místech. A hlavně v době dopravních špiček se ve městě dají čekat velké problémy a dlouhé kolony.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mi v tom výčtu chybí zahájení stavbu obchvatu, což si jistě nějaké uzavírky vyžádá. V lednu měl být vyhlášen výsledek výběrového řízení, od března se mělo začít stavět a zatím ticho po pěšině :-(

1 0
možnosti
JS

Buďte v klidu a nenechte se vytočit. Je to taková zkouška. Ostrava kolabuje od prvního dne uzavírky,, protože opravují dva mosty jen na 9 měsíců. A pak zavřou další mosty na jihu, asi jen na 2 roky v místě, kde když je banální nehoda, tak se tam stojí hodinu. A navíc se rozhodli uzavřít na měsíc prutah Porubou na Opavu.

0 0
možnosti
Foto

Jo jo. To se jim teda povedlo. Prej je zúžená Místecká v pohodě. Že tam tolik aut nejezdí. Jenže to bylo před tím, než zavřeli Rudnou a objížďku naplánovali přes zúženou Místeckou.

Geniální R^

0 0
možnosti
VB

Ostrava nebo Frydek, je to jedno, na farmách okolo Brusele se očekává poslední sklizeň dotací, tak je ty prachy třeba co nejdřív pryebat, potom za svoje se zase nebude opravovat 50 roků nic :-):-)

1 1
možnosti
BP

čekají??? ucpou?? co ten budoucí čas?

Frýdek-Místek čeká, kdy konečně přestanou kolony, ucpané město...problémy projet v dopravní špičce..

1 0
možnosti