David Valíček | foto: Alexandr Satinský, MAFRA

V nejluxusnějším hotelu světa vařil za 20 měsíčně. Česko je úžasný stát, říká

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Po letech prestižních zahraničních štací se kuchař David Valíček vrátil do rodného regionu. Rodák z Českého Těšína se po návratu do vlasti usadil v Třinci, pomohl rozjet rezort v Beskydech a nyní učí vařit i úplné laiky.

Přestávku vynucenou koronavirovou epidemií využil ke stěhování svého byznysu i pomoci seniorům. „Našel jsem si tam řadu přátel,“ říká v rozhovoru pro MF DNES.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se