Diskuze

Záchranku pálí nedostatek řidičů, říká nový ředitel. Sám s ní dříve jezdil

Do Liberce se vrací jako starý známý. U zdejší záchranky dříve působil jako lékař, později byl i zdravotnickým náměstkem. Teď se Luděk Kramář stal jejím novým šéfem a až do konce února mu běží čas hájení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Řidiči se pouze pohrdá,mluví se o nich jako o nevzdělaném póvlu (přitom cca polovina řidičů autobusů má minimálně maturitu a VŠ také nejsou vyjjímkou,jen u R.J. tuším 7),zájezdový řidiči kteří jezdí tkzv. Incoming s turisty z Asijských zemí musejí umět plynule Anglicky,řidič sanitky je plnohodnotný záchranář s perfektním postřehem který musí dokonale ovládat nestabilní sanitku ve které navíc lékař ošetřuje během jízdy pacienta a přitom v očích veřejnosti je to "jenom" řidič,tak se nedivte že to ,navíc za plat uklízečky,nechce nikdo dělat....Rv

1 0
možnosti
AK

Všude narážíme na nedostatečné ohodnocení lidí,jen menežment nesmí si snížit platy u ostatních to je pravidlem,že se jim snižují platy!!Potom ať se nediví,že za odpovědnou práci plat uklízečky,to je výsměch těm co to dělají a dělají to velmi dobře!!Není kolikrát od věci,že ten řidič má za sebou i nějaký ten semestr medicíny a je kolikrát platným členem posádky sanitky!!!!

1 0
možnosti