Diskuze

Exnáměstek viní Půtu z ovlivňování tendru na dopravu. Nesmysl, opáčí hejtman

Bývalý druhý muž Starostů pro Liberecký kraj Marek Pieter komentuje podivnosti v krajské dopravě, kterou podle hejtmana řídí mafiáni. Pieter si myslí, že pod pláštíkem boje proti zlu s teď dějí horší věci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomu říkám správná zombie. Kdyby vyšel článek o tom, že sedí, překvapilo by mě to méně, než článek o tom, co mu vadí.

0 0
možnosti
Foto

Půtin není korupčník, za všechno může Pieter ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pěkné, jak zmiňuje zrovna Nečase, u kterého bylo z odposlechů jasné, že v tom je namočený, ale vyvázl z toho jen proto, že soudce ten důkaz nepřipustil... A jak pán píše, že nechodil na dozorčí radu - tak proč to místo nepustil, když se mu zdálo zbytečné? Aha, korýtko..

3 0
možnosti
Foto

Tak tomuhle pánovi nevěřím ani nos mezi očima... Už jenom to, že odstupuje ze zdravotních důvodů, takže asi chudák nemůže fyzicky nebo psychicky vykonávat nějakou práci, ale šup hned firmička a radit obcím s prodeji pozemku kámošům a "šetřit" energie... To víceméně stačí. Zbytek už je jenom házení špíny.

13 0
možnosti

P36e23t10r 94P46á90l84k52a

22. 9. 2020 7:58

Pan Pieter se chce zcela odstřihnout od politiky, a proto si založil firmu, která radí obcím a městům s nákupem energií a prodejem pozemků. Ten pán bude zřejmě kvalitní odstřihávač.

8 0
možnosti

Babišovo PR Idnes se snaží těsně před volbami pošpinit Starosty. To se dalo čekat, jsme jeden z mála krajů kde Ano zaostávalo

9 4
možnosti

Půta dostal prakticky stejný prostor jako Pietr, ta kauza tady je (a bude) a bude se tu stále hledat nejméně špatné řešení (tj. nikoliv bez chyb) ... Bych až takle jednoduše neviděl.

A jestli si chcete přečíst neskrývanou protiPůtovskou agitku, stačí číst Korytářova Tauchmana na jejich prokorupčním webu.

5 0
možnosti

Koukám, že to v tom Liberci mají mafiáni pěkně rozehraný. To je teda partička Půta, Pelta, Vařil atd. A to toho Půtu pořád vynášejí pravicoví zkorumpovaní novináři a ještě zkorumpovanější politici za Starosty a nezávislé do nebes.

Proti nim je Jarda Stárka vlastně takovej venkovskej hodnej strejda.

2 6
možnosti

Přesně o tento dojem stranickému listu šlo ;-D. Jste dobře naskočil na vějičku Rudého ANO Práva ;-D

0 1
možnosti