Diskuze

Bezdomovci terorizovali panelák, radnice najala seniorům ochranku

Nájezdy gangu bezdomovců utlačovaly stovku lidí v Domě s pečovatelskou službou v Turnově. Pořádek zjednala až bezpečnostní agentura najatá městem. Od té doby je klid.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že podobné případy nás ještě čekají. Když se s pompou zrušily ústavy a udělaly byty, kde tito lidé žijí nechránění, kdo je zná, ví, jak snadno jsou manipulovatelní a jak často se z nich stane kořist sociálního parazita.

Slavná reforma pomůže pár mladým a schopným a ostatní přišli o sociální zázemí ústavu, prádelnu, kuchyň, rehabilitační dílny a kulturní program. Nyní trčí v bytech, kde je má na starosti jedna nebo dvě naprosto uštvané pečovatelky, které tak stihnou ohřát jídlo nebo dát prádlo do pračky.

7 0
možnosti

Urcite z praxe vim,ze nejlepsi v techto domech je poradna vratnice s vratnym ve dne v noci a vstup zajisteny tak jen pres vratnici.

5 0
možnosti

M46a81t90ě25j 26F93i50l35i62p

10. 2. 2020 14:26

Dobře, nakonec se ukázalo, že do domu je pouštěl sám jeden z důchodců, opíjel se s nimi a když usnul oni pak vpouštěli další a další a dělali bordel. OK, vypověděli mu smlouvu a byl by klid ne? Ještě by to chvíli zkoušeli, pak by si sami řekli, že panelák už bývá zamčený a ten dědek co je pouští tam už není. Případně posílit bezpečnost výměnou zámků za čipy, rozmístit před vchod a na chodby pár kamer a pořád by to vyšlo levněji než 60k/měsíčně... I když stávající řešení je samozřejmě super, nic proti nemám.

1 0
možnosti